Svetske DJ zvezde na Kalemegdanu

Paul Van Dyk, Tube & Berger, Coyu, Jeremy Olander, Sharam, Dannic i mnogi drugi biće zvezde prvog Festivala elektronske muzike – Kalemegdan Summer Festivala, koji će se tokom leta održati na beogradskoj tvrđavi.

U sklopu Kalemegdan Summer Festivala, biće organizovana tri velika događaja – Happy Life, Serbia Wonderland i Tropical Inn, koji će okupiti svetske DJ zvezde, različitih muzičkih žanrova i napraviti pravu muzičku revoluciju u Srbiji.

Happy Life

Legendarni Sharam iz planetarno popularnog DJ dvojca Deep Dish i Jeremy Olander, čuveni naslednik Eric Prydz-a i Deadmau5-a, glavni su headlineri događaja kojim će se otvoriti festivalsko leto na Kalemegdanu- Happy Life, 6. juna na terenima K.K. Partizana.

Serbia Wonderland Festival

Mesec dana kasnije, 2. jula, najveći superstar današnjice Paul Van Dyk, umetnik koji je preko 20 godina na vrhu muzičke scene i koga uz Carl Cox-a smatraju najboljim DJ-om svih vremena, zakoračiće na binu čarobnog Serbia Wonderland Festivala. Dannic, čiji je nastup na prošlogodišnjem Tomorrowlandu proglašen najboljim nastupom godine, kao i Orjan Nilsen i Marlo, dva velika DJ imena iz jedne od najpoznatijih svetskih izdavačkih kuća “Armada Music”, publici će se predstaviti drugog dana Festivala, 3. jula.

Tropical Inn

Za kraj leta organizatori čuvaju vrele tropske zvuke, koji će nas na trenutke podsetiti na more, plažu i šarene koktele… Upravo ovaj osećaj na Tropical Inn, 28. avgusta donosi nam DJ dvojac Tube & Berger, koji je svojim megahitom „Imprint of pleasure“i prepoznatljivim setovima, osvojio milione slušalaca, a zajedno sa njim i Coyu, vrhunski DJ i producent i osnivač jedne od svetskih najboljih izdavačkih kuća deep i tech-house zvuka – „Suara Music˝ zbog čega će se i samo veče nositi slogan ˝Suara Night ˝.

Prvih hiljadu paketa karata, po super ceni od 2 500 RSD koju je obezbedila Beogradska tvrđava, za sva tri velika događaja, uskoro će biti rasprodati!

Nakon što se ovaj prvi kontigent rasproda, u prodaji će se naći novi po nešto višoj ceni. U prodaji se takođe nalazi i „mini paket“, koji obuhvata Happy Life i Tropical Inn, a njegova cena iznosi 1200 RSD. Pojedinačne karte za Happy Life i Tropical Inn koštaju 700 RSD, dok je promo cena karte za Serbia Wonderland Festival 2000 RSD, i važi do 5.aprila.

Paketi karata, kao i pojedinačne karte za svaki od događaja u sklopu Kalemegdan Summer Festivala koji se održava uz podršku Heinekena, mogu se naći na svim blagajnama Eventima, kao i u prostorijama Jungle Tribe-a.

Više informacija o ovome, kao i o samom festivalu, danima iznenađenja i žurkama zagrevanja pogledajte na zvaničnom sajtu.