vizual2 e1428007646661

Dis-patch najavljuje PlusPlusPlus

PlusPlusPlus (+++) nije još jedan novi festival, već jedinstveni događaj, u trajanju od 48 sati, koji će biti realizovano u saradnji Dis-patch kolektiva i kluba Drugstore. Od 3. do 5. jula publici će se predstaviti oko 20 domaćih i nekolicina izabranih inostranih izvođača.

Za 10. april, u saradnji sa klubom Drugstore, najavljen je promo i benefit party uz specijalnog gosta iz Detroita i jednog od najistaknutijih DJ-eva američke underground klupske scene Dereka Plaslaika.

Domaću podršku pružiće Schwabe, Piece of Shh…, WhyBaneWhy i Moodswinger.

 Pored novog, neobičnog konteksta za održavanje ovakvog događaja želja je i da se kroz način na koji će on biti pripreman i organizovan – kroz DIY pristup i direktno učešće lokalne i kreativne zajednice – ponudi alternativa uobičajenim, korporativnim festivalima i publici pruži prilika da uživa u pretežno live nastupima izabranih domaćih i inostranih autora – pod otvorenim nebom, na vrhunskom ozvučenju i u magičnom šumadijskom ambijentu. Inspirisan događajima kakvi su bugarski Artmospheric ili japanski Labyrinth, +++ će nastojati da bude otvorena platforma za ljubitelje kvalitetne elektronske muzike i sve one koji su željni novih iskustava u zajedničkom prirodnom ambijentu.