LW intervju

Upoznajte naše sagovornike na način kakav nećete pronaći na internetu!

Direktorka Andrijana Rusić, foto Tijana Janković-Jevrić (Miss Stills Photography), LookerWeekly.com intervju
O tome koji su to sadržaji besplatni za građane svih starosnih dobi, i kako je na novom parketu, na kojem se igraju značajne rukometne utakmice, zaživela i jedna raznovrsna pozorišna scena i radionička oaza, za LookerWeekly-com je govorila direktorka Ustanove Voždovački centar „Šumice“, diplomirani novinar - komunikolog, master politikolog, Andrijana Rusić.
1Lena Milovanovic foto Ines Zlatkovic
Lena Milovanović (1996, Čačak) jedna je od od osmoro mladih umetnika/ca iz Srbije i Holandije čiji će rad biti predstavljen od 9. marta na izložbi “CONNECTING THE FUTURE: Mladi umetnici iz Srbije i Holandije” u Galeriji DOTS, na Donjem Dorćolu. Bila je deo Young Art Programa Humanitarne fondacije DOTS, osnivača istoimene galerije, koji se već više od godinu dana bavi podsticanjem, promovisanjem i finansiranje stvaralaštva mladih umetnika. 
Aleksandar Marić
Kako je dvadesetčetvorogodišnji diplomirani inženjer Saobraćajnog fakulteta i kik-bokser Aleksandar Marić na svojoj životnoj raskrsnici krenuo putem umetnost da bi napisao tri romana, pokrenuo brend muških prsluka „Antonio Marciano“ i stigao do Rima na master studije iz menadžmenta u filmskoj industriji, saznajemo u razgovoru, povodom njegovog nedavnog predstavljanja dva romana, „Šesti Božiji izaslanik“ (ljubavna drama i fantastika) i „Koloros Božji gnev“ (epska fantastika) u Kolarčevoj zadužbini.
Foto: Tijana Janković-Jevrić (Miss Stills Photography). All rights reserved. David Jovanović for LookerWeekly.com interview
Producent filma „Ovuda će proći put“ David Jovanović  govori na nam o tome šta se sve dešavala tokom mesec dana snimanja filma na Staroj planini i selu Topli Do, o putovanju ekipe filma u Ameriku gde su preuzeli nagrade, i ekskluzivno nam najavljuje jedan nesvakidašnji način konzumiranja filma i nakon bioskopskih sala.
LookerWeekly.com intervju - Sanja Latinović, foto: Bojana Janjić
U malom prostoru u vremenu, između uručenja Politikine nagrade, koja je ove godine upriličena nešto kasnije, i Sanjinog odlaska na rezidens u Grac, razgovarali smo sa Sanjom Latinović njenom putu od vajarstva do performansa, o prvom udahu, zatim, o saradnji s drugim umetnicima, i o tome kako ju je Marina Abramović inspirisala.