IMG 4663

Počinje Baby Fest Serbia

U subotu i nedelju, 26. i 27. novembra u Mikser House, održaće se drugi po redu Baby Fest Serbia, sajam namenjen mamama i tatama, trudnicama i bebama i trajaće od 11 do 20 časova, a ulaz je besplatan. Sajam je edukativnog i prodajnog karaktera i okupiće stručnjake i predavače koji se bave roditeljstvom i razvojem deteta, kao i proizvođače bebi opreme, kozmetike, hrane i odeće.

Baby Fest predstavlja jedinstveni festival koji na jednom mestu nudi sve što je potrebno budućim i novim roditeljima. Posetioci će imati priliku da se na dvodnevnoj manifestaciji upoznaju sa novitetima iz sveta roditeljstva, degustiraju proizvode, dobiju korisne savete, ostvare atraktivne popuste, kupe bebi opremu ili prisustvuju radionicama kao i predavanjima eminentnih stručnjaka važnih za pravilan razvoj i rast deteta.

U subotu 26. i nedelju 27. novembra, na predavanjima koja traju od 12 do 20 časova, govoriće se o epiduralnoj anesteziji, jogi i vežbama disanja, dinamici razvoja govora kod beba i motornom razvoju do prve godine, ranom roditeljstvu, vaspitanju i obrazovanju, savremenoj stomatologiji i pozitivnoj trudnoći za mame i tate.

Baby Fest će ugostiti stručnjake, nutricioniste, defektologe, ginekologe, akušere, psihologe, koji će govoriti o pravilnoj ishrani u trudnoći i posle porođaja, matičnim ćelijama, vantelesnoj oplodnji, pravilnoj negi beba, ulozi očeva u trudnoći, homeopatiji za trudnice i bebe i još mnogo čemu.