IDEA šut za milon dinara

Osvojite 1.000.000 dinara

IDEA je, u želji da podrži sportski duh i promoviše košarku, osmislila aktivacije kojima želi da pozove sve ljubitelje ovog sporta da u četvrtak, 11. februara, od 20 časova, dođu u dvoranu Pionir i bodre svoj klub do nove pobede u TOP 16 fazi Evrolige.

Na poluvremenu utakmice Crvene zvezde i Cedevite, IDEA će organizovati bacanje 3 majice u publiku, kako bi pronašla tri najsrećnija kandidata za osvajanje fantastične nagrade. Samo jedan od njih će imati priliku da u ravnopravnoj sportskoj borbi, šutiranjem slobodnih bacanja, pobedi i tako se izbori za šansu da košem sa polovine terena osvoji nagradu od 1.000.000 dinara za kupovinu u IDEA prodavnicama.

Pored ovoga, u hali Pionir biće organizovan i IDEA kutak u kojem će naši najmlađi navijači imati priliku da probaju neke od najlepših K Plus slatkiša, da se fotografišu sa omiljenim igračima izrezanim od kartona u prirodnoj velični, da dobiju brendirani balon ili da svoje lice ofarbaju u bojama kluba sa Malog Kalemegdana.

IDEA na ovaj način želi da podigne svest o važnosti sporta, negovanju sportskih vrednosti, ali i da pruži podršku promociji košarke u Srbiji.