6195063c 0779 dc47 1f20 77a170b9b211

Vulkanovih 100 najčitanijih naslova na popustu od 50%

Akcija traje od 7. do 16. maja na vulkani.rs

Vulkan izdavaštvo je pripremilo jedinstvenu onlajn-akciju, kojom je na sajtu vulkani.rs do 16. maja obuhvaćeno 100 najčitanijih knjiga – apsolutni hitovi iz žanra trilera i misterije, priručnici iz oblasti popularne psihologije, nežne priče pune ljubavi, veličanstvene istorijske sage…

Posetite sajt vulkani.rs i među vrhunskim bestselerima i klasicima svetske književnosti potražite knjigu koja će vas istrgnuti iz svakodnevice i uživajte u popustima od čak 50%. Dostava akcijskih naslova je besplatna za sve porudžbine na teritoriji Srbije.

Sve naslove koji su na akciji možete potražite putem linka

Vulkan izdavaštvo je izdvojilo nekoliko briljantnih književnih ostvarenja.

Potražite napetost, misteriju i otkrovenje na svečanoj i zagonetnoj pozornici italijanskog pisca Jakopa de Mikelisa. Stanicaskriva pregršt tajni kroz koje se autor kreće sa apsolutnom lakoćom, otvarajući i zatvarajući vrata i prolaze, vešto gradeći priču koja će vas voditi do samog kraja bez ijednog trena predaha. Možda, nakon što se spustite u mračna nedra Stanice – i vratite na površinu – dok se stvarnost gubi u mašti, navodeći vas da zastanete i zapitate se šta se zaista dogodilo, ni vi više nećete gledati svet istim očima.

BookTok hit i bestseler Njujork tajmsa Ljubav mog života autorke Rouzi Volš savršena je knjiga za poklonike uzbudljivih trilera i dirljivih romantičnih priča. Ovo je priča o Emi i Leu. Ema je bila prilično sigurna da se više nikada neće zaljubiti. Ali onda je upoznala Lea i desilo se čudo prave ljubavi. Kroz nekoliko meseci bili su vereni. I sve bi bilo savršeno – samo kad bi Ema bila ono što tvrdi da jeste. Kada bi Ema bilo njeno pravo ime.

Obožavaoci Herkula Poaroa i gospođice Marpl Agate Kristi biće očarani prvom knjigom iz serijala Misterije u Provansi. Uronite u svet epikurejskih zadovoljstava i lagodnog života, u uzbudljivoj, šarmantnoj priči obojenoj opojnom atmosferom, romantikom i suncem francuskog juga, začinjenoj ljubavlju, primamljivoj i neodoljivoj kao sama Provansa, u romanu M. L. Longvort Smrt u zamku Bremon.

Strastvena i bešćutna, Arijana, mlada Ruskinja je priča o opasnostima slobodnog morala, ona koja se uvek iznova poziva na čitaočeve pretpostavke i predrasude, samo da bi ga zbunila. Ipak, uprkos svom otvorenom senzacionalizmu, ima istinske tragedije u detaljima, i mnogo lepote i umetnosti u pripovedanju. Ovaj izuzetni roman Kloda Anea obraća se novoj generaciji, koja će se čuditi koliko su se stvari promenile za više od jednog veka. Roman je priča o strasti koja raste u Konstantinu i kojoj se Arijana čas potpuno predaje, dirljivo i mladalački, čas je odbija. Da li će ljubav pobediti? Ništa nije sigurno…

Pronađite i vi zadovoljstvo u jednostavnosti – jer suprotno nikada ne uspeva. U knjizi Voli ljude, koristi stvari autori Džošua Filds Milbern i Rajan Nikodimas, poznatiji kao Minimalisti, idu dalje od pukog raščišćavanja da bi pokazali kako minimalizam otvara prostor za preispitivanje i isceljenje sedam osnovnih odnosa u našem životu koji se vezuju za pojmove: stvari, istina, sopstvo, novac, vrednosti, kreativnost i ljudi. Oni koriste lična iskustva, kao i iskustva ljudi koje su sreli na svom minimalističkom putu, kako bi predstavili jedinstveni šablon za potpuniji i smisleniji život.

NAPOMENE:

* Akcija traje od 7. do 16. maja na sajtu vulkani.rs.

** Akcijom je obuhvaćeno 100 najčitanijih naslova Vulkan izdavaštva.

*** Dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.