Da li ste spremni da svoju beauty rutinu prepustite aplikaciji Photo

Da li ste spremni da svoju negu lepote prepustite aplikaciji?

Internet Of Things: BEAUTY izdanje

Najbrže rastući svetski tech-brend ne prestaje da hakuje sistem i pomera granice inovacije, uvodeći Internet Of Things (IoT) u našu svakodnevnu negu lepote. Internet of Things, kao termin koji podrazumeva umrežavanje elektronskih uređaja i razmenjivanje raznih vrsta podataka povezivanjem putem interneta, ulazi u upotrebu na svim poljima, od jednostavnih senzora i aparata za kafu do pametnih telefona, pa ni svet lepote nije izuzetak.

Zahvaljujući najnovijoj digitalnoj aplikaciji uz beauty gedžet poslednje generacije, koja prepoznaje glas korisnika i povezana je sa pametnim telefonom, postaje lakše nego ikada imati besprekornu kožu lica!

Vodeći švedski brend u oblasti lepote i velnesa FOREO, poznat po tome što je pokrenuo svojevrsnu revoluciju u svetu nege kože, nedavno je lansirao LUNA mini 3, svoj najnapredniji uređaj za čišćenje lica sa najnovijim tehnološkim odlikama. Jedna od njih je i aplikacija Find my LUNA, kao i inovativni Glow Boost mode.

Od 2018. godine, bilo je ukupno 17 milijardi aktiviranih uređaja širom sveta, od telefona i senzora do pametnih domova i povezanih gradova, a sada i uređaja u svetu lepote. Internet Of Things (IoT) transformiše način na koji svet funkcioniše, čineći ga efikasnijim i starajući se da tehnologija bude integrisana u način života, odnosno lifestyle. Štaviše, predviđa se da će do 2025. godine globalni prihod na svetskom tržištu IoT-a dostići čak 1.1 trilion dolara.

Tehnologija svakim danom osvaja nove prostore, a u oblasti lepote i velnesa – nema granica!