WellBe Love set 210x277 3mm obrez

WellBE: Love Set za Dan zaljubljenih

Tradicionalno, pred obeležavanje Dana zaljubljenih, kompanija „Bambi“ pripremila je specijalni WellBE Love Set za sve one koji žele da obraduju svoje najvoljenije. Ograničena serija WellBE premium čokolada sadrži četiri duo-pakovanja koje sa sobom nose nežne poruke za vaše najvoljenije:

·      „činiš da poletim“

·      „ti si ono najbolje za mene“

·      „ti si moja slatka doza“

LookerWeekly magazin Bitef 2022 baner

·      „raduješ me kao čokolada“

Ograničena serija omiljenih mlečnih čokolada Adam+Eva u duo-pakovanju predstavlja idealni poklon kojim ćete iznenaditi voljenu osobu i učiniti Vaš Dan zaljubljenih posebnim. Možete ih pronaći u Delhaize objektima širom zemlje.

Adam i Eva deo su lepeze namenskih WellBe čokolada kompanije „Bambi“ koje predstavljaju novinu u svetu naših čokolada. Ove čokolade, pored prefinjenog dizajna pakovanja i fantastičnog ukusa, imaju i element iznenađenja: minerale i vitamine. Pored Adama i Eve, koji su namenjeni za uživanje u dvoje, tu su i Wake Up crna čokolada sa kofeinom, Antistress crna čokolada sa malinom i crnom ribizlom, Shape Up crna čokolada sa dodatkom limuna i zelenog čaja koja ubrzava metabolizam i Student Mix mlečna čokolada namenjena onima koji bi da poboljšaju koncentraciju.