02 Jelena Tomasevic Photo Milos Nadazdin
Jelena Tomašević, foto: Miloš Nadaždin

Novi album Jelene Tomačević: “Birala sam pesme po srcu”


Pop zvezda Jelena Tomašević predstavlja novi album “Iskrena” sa sedam novih pesama i pet ranije objavljenih singlova. Izlazak novog albuma pratila je ekranizacija novih pesama, koji su pored ranije objavljenih singlova “Rano moja mila” i “Veruj mi da verujem” premijerno prikazani na Jeleninom
 YouTube kanalu.

U stilu najvećih muzičkih zvezda, Jelena Tomašević je  8. maja popodne iznenadila publiku objavivši novi album i video spotove za sve nove pesme, otvarajući time novo poglavlje u svojoj karijeri.

Naslovi novih pesama poput “Iskrena”, “Ruke druge žene”, “Postelja od irisa”, donose pred publiku jednu novu Jelenu, emotivniju i ranjiviju, a opet smeliju i hrabriju. Na novom albumu Jelena je  bez zadrške “iskrena” u emocijama koje deli sa publikom, koja je po ko zna koji put osetila snagu raskošnog vokala i moć talenta jedne od naših najuspešnijih pevačica.


“Verujem da će moj novi album “Iskrena” biti voljen koliko i meni znači. Prethodnih godina sam pažljivo i po srcu birala muziku koju ću za vas pevati. Svaka pesma je priča za sebe i sigurna sam da ćete razumeti svaki otpevani detalj.

Zahvalna sam svim mojim dragim prijateljima i umetnicima koji su doprineli da sve bude ovako autentično: Mahiru Sarihodžiću, koji je aranžirao i muzički producirao svih sedam novih pesama, divnoj Mayi Sar koja je napisala dve božanstvene pesme “Iskrena” i “Ruke druge žene”, Sergeju Ćetkoviću posebno hvala za pesmu “Za divno čudo”, mojoj Aleksandri Milutinovic za “Veruj mi da verujem”, Goranu Kovačiću za “Rano moja mila”, Nerminu Puškaru za “Postelju od irisa” i Branku Koprivici za čarobnu muziku u pesmi “Nema te”, koja mi je bila inspiracija da napišem stihove za nju.

Moj dugogodišnji prijatelj i saradnik Miloš Nadaždin je zauzeo posebno mesto na ovom muzičkom putovanju, pretvarajući muziku u slike i video spotove koje gledate.

Pored novih pesama na albumu se nalaze i singlovi koje su prethodnih godina za mene pisali moji dragi: Leontina Pat “Sve ispočetka”, Aleksandra Milutinovic “Suncokret”, Amil Lojo “Dobro jutro ljubavi”, Goran Kovačić “Diraj mi usne”, “Ne žalim” muzika i aranžman Darko Dimitrov.


Uživajte u mojoj novoj muzici!”, poručuje Jelena Tomašević.