Bluzeri iz Mladenovca bez predaha

Nastupi u Beogradu, Požarevcu, Novom Sadu i Čačku

Etiketu jednog od najaktivnijih sastava na ovim prostorima grupa Cotton Pickers iz Mladenovca potvrđuje iz vikenda u vikend, te ih u narednom periodu očekuju nastupi u Beogradu, Požarevcu, Novom Sadu i Čačku, a na vidiku su i koncertne posete zemalja u regionu.

Krajem prošle godine Cotton Pickers krunisali su svoju dosadašnju karijeru objavljivanjem albuma “Slaughterhouse Blues”, za koji pevač i gitarista Jovan Stepić voli da kaže da predstavlja “dobar odnos duše i distorzije”.

Svoj prvi diskografski iskorak do sada su predstavili na brojnim nastupima u Srbiji, a turneja je za njih uvek u toku, pa ih tako 1. februara možete videti u beogradskom klubu Barska mušica, 2. februara su u Požarevcu, pred beogradskom publikom ponovo će nastupiti 14. februara u klubu Vox, potom 15. februara sviraju u klubu Foxtrot u Novom Sadu, i poslednji za sada potvrđeni nastup je 23. februara u Čačku.

Od članova grupe saznajemo da je ovo tek početak promocije albuma i da će uskoro održati mini turneje u Makedoniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.