Lena Kovacevic koncert foto Irina Duplevskaja 01

Lena Kovačević održala veoma poseban koncert u Narodnom muzeju u Beogradu

Lena Kovačević održala je u utorak, 25. februara, veoma poseban koncert u Narodnom muzeju u Beogradu, koji je bio ispunjen do poslednjeg mesta, a ulaznice su bile rasprodate odmah po objavljivanju prodaje. 

Zajedno sa svojim bendom izvela je hitove “Cafe”, “Požuri”, “Dubine”, “Samo da mi je”, ali i pesmu “San” u novom aranžmanu, koja će se naći u filmu “Nije loše biti čovek”. Pored domaćih hitova Lena je izvela nekoliko numera na engleskom i francuskom jeziku koje su deo repertoara kada nastupa u inostranstvu. Publika je horski pevala refren pesme “Missing” (Everything But The Girl), i uživala u veoma emotivnom izvođenju hita Lare Fabian “Je suis Malade”. 

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Gost na koncertu bio je muzičar Marko Luis sa kojim je Lena izvela njihov duet “Kraj” što je bilo i prvo izvođenje uživo te pesme koja je objavljena početkom godine.

Koncert je podržala platforma “Srbija stvara / Serbia Creates” čiji je Lena ambasador. Ovim nastupom Lena je započela prolećnu turneju po Srbiji, nastupiće na Kopaoniku 03.03, u Lajkovcu 09.03, u Požarevcu 27.03, a  26.03. nastupiće kao gost na koncertu Marka Luisa u Kombank Dvorani.