TGA leaf

Dizajnirana za savršeno sipanje i uživanje

Vodeća svetska kompanija za preradu i pakovanje hrane Tetra Pak® predstavlja Tetra Gemina® Aseptic Leaf  1.000 ml i Square 1.500 ml ambalažu. Reč je o inovativnoj ambalaži koja zahvaljujući kontinuiranom osluškivanju potreba potrošača i vrhunskoj Tetra Pak tehnologiji, poseduje ergonomski dizajn koji podrazumeva jednostavnije rukovanje, sprečava prosipanje, a HeliCap™ 27 zatvarač olakšava otvaranje i zatvaranje proizvoda.

TGA_nature

Zahvaljujući kompaniji Coca-Cola HBC Srbija, koja je prepoznala prednosti ove inovativne ambalaže, odnedavno na policama prvi put možete pronaći neXt sokove u Tetra Gemina® Aseptic Leaf 1.000 ml i Square 1.500 ml ambalaži.

Tetra Gemina® Aseptic Leaf ambalaža je 2012. godine osvojila nagradu za najinovativniji proizvod u Ruskoj Federaciji, gde je i prvi put predstavljena potrošačima. Posle Rusije, ambalaža je lansirana u Nigeriji, a treći put u svetu biće dostupna upravo u Srbiji.

Tetra Gemina® Aseptic Leaf 1.000 ml ambalaža dizajnirana je da olakšava držanje proizvoda, a kosi vrh ambalaže sprečava prosipanje, bez obzira da li proizvodom rukuje dete ili odrasla osoba. Sam HeliCap™ 27 zatvarač poseduje inovaciju koja se sastoji u tome da je folija sada integralna sa ambalažom i cepa se pri prvom otvaranju, omogućavajući potrošačima da otvore svoj omiljeni proizvod u samo jednom potezu.

„Inovativnost u dizajnu ambalaže jedna je od glavnih premisa našeg poslovanja. Funkcionalnost ambalaže je vrlo važna potrošačima pa je upravo to vodeća nit u stvaranju novih proizvoda. Tetra Gemina® Aseptic Leaf ambalaža objedinjuje funkcionalnost i atraktivan izgled, što je odlika kvalitetnog i promišljenog dizajna, pa nam je zaista drago što je Coca-Cola HBC Srbija prepoznala ovaj proizvod.“ Izjavila je  Maria Krasilovec, generalna direktorka kompanije Tetra Pak za Jugoistočnu Evropu.

Kao i svi drugi Tetra Pak proizvodi, Tetra Gemina® Aseptic je ambalaža koja pozitivno utiče na životnu sredinu, jer je sačinjena od 73% obnovljivog materijala. Ova ambalaža poseduje FSC™ (Savet za upravljanje šumama™) sertifikat, koji garantuje da drvna vlakna koja se koriste za njenu proizvodnju dolaze iz kontrolisanih izvora i šuma kojima se odgovorno upravlja.

Poštujući tradiciju da Tetra Pak „ŠTITI ŠTO JE DOBRO”, ali i čini proizvode dostupnim svuda u svetu uz konstantna unapređenja, Tetra Gemina® Aseptic ambalaža je najbolji saveznik u konzumaciji i uživanju za stolom u svakom trenutku.

Više informacija o Tetra Gemina® Aseptic ambalaži možete pronaći na www.tetrapak.com.