537fe2d8 9b20 753b a2af 6f75b5175bdf

Omiljena Vulkančić akcija: 3 knjige za 999 dinara

Od 24. aprila do 6. maja na sajtu vulkancic.rs

Vulkančić je omogućio novu akciju, zahvaljujući kojoj do 6. maja čitaoci mogu kupiti čak tri knjige po ceni od samo 999 dinara. Na sajtu vulkancic.rs, među odabranim dečjim naslovima nalaze se knjige za sve uzraste – omiljene dečje bajke, interaktivne slikovnice za najmlađe, fantastične mozgalice… Kupovinom knjiga za decu putem sajta vulkancic.rs čitaoci ostvaruju i besplatnu isporuku na teritoriji cele Srbije.

Akcijske naslove potražite putem linka, a Vulkančić preporučuje nekoliko najprodavanijih izdanja.

U zabavnoj slikovnici 101 jednorog i sve što o njima treba da znate mališani će otkriti da rogovi jednoroga nisu samo magični već i otvaraju zapečaćene brave, kao i da na celom svetu postoje skriveni ulazi u njihov čarobni svet. Saznaće i zašto toliko vole da jedu grašak, šta je to posebno u njihovom svetlucanju i zašto stvaraju duge.

Magično oduzimanje: Ogrebite novčićem i proverite svoje znanje je zanimljiva interaktivna knjiga na čijim vas stranicama čekaju zadaci pomoću kojih će mališani naučiti matematiku. Rešavajte zadatke, a potom novčićem ogrebite bele kružiće kako biste proverili rezultate!

Mališane koji su zavoleli milion čudesnih stvorenja Lulu Mejo obradovaće knjiga Milion slatkih životinja čuvene ilustratorke. Njen prepoznatljivi stil odiše mnoštvom detalja za bojenje, a medena bića učiniće bojenje još zanimljivijim.

Upoznajte novog superheroja u gradu u knjizi Marv i napad dinosaura. Marvin je sa svojim školskim drugarima u poseti muzeju dinosaura. Međutim, zločesti Reks je rešio da sve pokvari i oživi fosile. Ništa mu neće stati na put da pridobije saborca za svoje podle podvige. Ukoliko želi da se izvuče iz nevolje i spase drugare, Marv će morati da pripremi sve svoje supermoći.

Više od sto godina, priča o dečaku kojeg su odgajali vukovi u džunglama Indije oduševljava decu širom sveta. Saznajte sve o njegovim hrabrim podvizima i borbi sa tigrom Šir-kanom, njegovim zakletim neprijateljem, u uzbudljivom romanu Radjarda Kiplinga Knjiga o džungli, koji će vas povesti u svet pun avantura i opasnosti.

Uz edukativne karte Cherry on Top Mirjane Milenić deca će na lak način naučiti najčešće idiome na engleskom jeziku. Kutija sadrži 50 edukativnih karata koje će ohrabriti interakciju između roditelja i dece, ali i dece i vršnjaka. Svaki primer prate zanimljive ilustracije koje podstiču razvoj vizuelnog pamćenja i logičkog povezivanja.

Na sajtu vulkancic.rs dostupne su knjige pune magičnih aktivnosti i čarobnih priča.

NAPOMENE:

  • Akcija traje od 24. aprila do 6. maja na sajtu vulkancic.rs i njom su obuhvaćeni odabrani naslovi.

** Potrebno je da poručite tri akcijska naslova kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 999 dinara.

*** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.