Screen Shot 2017 01 17 at 19.54.56
foto:YouTube screenshot

U Japanu iznajmljuju ljubimce

Sve one koji obožavaju životinje, iznenadiće vest da pored udomljavanja, kupovine i dobijanja na poklon, postoji mogućnost da se u Japanu iznajmi ljubimac na sat vremena. Ovako nešto možete da doživite ako se zateknete u prodavnici i klubu za iznajmljivanja pasa „Dog Heart“, u Tokiju.

Ako se kojim slučajem zateknete u Japanu, bilo privatno ili poslovnom prilikom, ono što ćete svakako želeti da uradite jeste istraživanja svih bizarnih i predivnih stvari u ovoj neverovatnoj zemlji.

Bilo da su tužni ili u nemogućnosti da imaju ljubimce, svi stanovnici kao i turisti Tokija imaju mogućnost da svrate  u Klub za iznajmljivanja pasa i uživaju u društvu ovih dlakavih drugara. Ovo je posebno korisno za klince u Japanu, koji žele da imaju ljubimca pa moraju da se ubeđuju sa roditeljima da im omoguće da udome kucu.

Svakog dana, svim zainteresovanim mušterijama je na raspolaganju oko dvadesetak pasa raspoloženih za mažnju, igru i šetnju. Uglavnom su to pudle, biglovi, zlatni retriveri, koji su blagog karaktera prema deci i odraslima i sa kojima je raditi veoma lako.

Potrebno je da se popuni određeni formular, izabere pas, uplati taksa za druženje od 900 japanskih jena za pola sata, sa mogućnošću produžavanja i zabava može da počne!