foto: Miss Stills Photography

Zimska agenda na beogradskim ulicama

Zimske i hladne dane je neophodno upotpuniti, pored aromatičnih i ukusnih zalogaja, dragim ljudima i dobro skovanim planom. Uživajte u snegu poput deteta i ugrejte svoja srca sa sjajnim predlozima, koje smo vam pripremili.

Ukusna kafa i zanimljiva priča

Iz još uvek nepoznatog razloga, pojedinci kada-god krenu u grad, na kraju završe u srcu prestonice glavnog grada, u najprometnijoj ulici Knez Mihajlovoj. U slučaju da planirate da se iskradete iz toplog doma i krenete u osvajanje belih beogradskih ulica, obavezno svratite u kafić „Koffein“ i dozvolite da vas zavede zanimljivi enterijer i ukusna pića. Verujemo da ćete u ponudi od domaćih, preko esprso kafe pa sve do toplih čajeva, naći već idealan napitak za sebe. U svojoj ponudi imaju i ukusne sendviče, kolačiće.

Kupite nešto za sebe

Ove zime obavezno kupite sebi neku korisnu i praktičnu stvar. Mi imamo dva predloga. Dobra knjiga će se uvek naći na našem spisku. Za januar vam izdvajamo naslov „Neki drugi film“ Petra Jončića. Zanimljiv filmski vodič kroz muziku, slikarstvo, mitologiju, uz interesantnu analizu istorije pokretnih slika. Ovu knjigu ćete voleti.

Drugi predlog je šampon za suvo pranje kose, u koji se kunu mnoge dame iz komšiluka a i šire. Kada vremena ponestane a još se desi neka havarija, pa nestane i tople vode, vi se okrenite šamponu za suvo pranje kose. Ovaj šampon u samo par poteza poboljšava izgled i stanje masne i nedoterane kose. Jednostavno se promućka, naprska i dotera kosa prstima ili četkom.

Dobra predstava ali dečja!

Uz brz ritam posla i života, često zaboravimo na to kako je lepo biti dete. Ako ste mladi mama i tata, dobra tetka ili pažljivi ujka, uhvatite svog klinca za ruku i priredite mu poseban ugođaj u nekom od beogradskih dečjih pozorišta. Veliki izbor predstava, za bilo koje pozorište da se opredelite, nećete pogrešiti. Deiji smeh i graja, posebna atmosfera među klincima, vratiće vas neeeekoliko leta unazad pa ćete i sami postati dete i uživati, budite sigurni u to!

Po inspiraciju do Nanne

Bilo da opremate stan ili želite da pazarite neki originalan poklon za venčanje u junu, a pritom da nije preskup ali da je kvalitetan, ne budite lenji pa se prošetajte do Nanne concept store. U pitanju je divna i ušuškana prodavnica sa zanimljivih enterijerom i ponudom u kojoj možete pronaći zanimljive i predivne proizvode. Trenutno imaju zimski popust do 20% pa možda baš nađete to za čim tragate već duže vreme.