Screen shot 2013 07 10 at 00.10.38

Dlakavim nogama protiv perverznjaka?

Glatke izdepilirane ženske noge svakako su obavezan uslov da biste nosili kratke suknje i šortseve. Zamilite samo kako biste izgledale da se ispod lepršave mini haljine naziru tamne i guste dlake? Naravno, izgledale biste odbojno, zapušteno i nimalo privlačno, ali Kinezi smatraju da je takav izgled vrlo koristan…

Kineski dizajneri su smislili „dlakave čarape“ koje bi spasile atraktivne razgolićene žene od nasrtljivih muškaraca! Nežne najlon čarape po sebi imaju print koji izuzetno podseća na dlake. Tako noge izgledaju kao da su muške, te odvraćaju potencijalne napasnike.

Mnoge žene smatraju da je ovaj izum vrlo bizaran, te da će teško postati modni trend. Ove „dlakave“ najlonke će na pristojnoj udaljenosti držati ne samo manijake nego i fine momke!

Nepotrebno je davati novac na nešto što treba da imitira žensku nesavršenost, kako bi je spasilo od neželjenih udvarača. Žena će retko kad pristati da se „poružni“ makar i zbog „višeg cilja“.

LookerWeekly magazin Bitef 2022 baner

Dlakave čarape će verovatno zaslužiti prvo mesto u najbizarnijim modnim komadima odeće za 2013. godinu.

Ukoliko vam je dosta da vam muškarci zvižde, dobacuju ili šalju poljupce kad vide vaše golišave noge, vi se osmehnite i zahvalite, jer se kod nas to vrlo retko dešava! Ukoliko vam baš jako smeta da neko odmara oči na vašim lepim ženskim nogama, pustite dlake! Jeftinije je i prirodnije! Mada, statistika je pokazala da srpskim muškarcima dlake posebno i ne smetaju, naprotiv…

 foto: YouTube screenshot