Screen Shot 2017 05 03 at 15.37.39

Časovi za popodnevnu dremku

Jedna brza dremka, nakon posla čini čuda za koncentraciju, produktivnost i energiju, koja nam je potrebna kako bismo izgurali ostatak dana otvorenih očiju. Šta biste uradili kada bi vam neko ponudio grupne časove za popodnevnu dremku?

Popodnevna dremka je savršen trening za sve one premorene, istrošene, bez manjka energije duše, kojima je spavanjac tako neophodan.

Jedan lanac britanskog fitnes centra je osmislio zanimljivu ideju za pokretanje časova popodnevne dremke. O čemu se ovde radi, pitaće se većina?

Čas za popodnevnu dremku se sastoji od uvodnog petneastominutnog laganog istezanja, a onda sledi najopušteniji momenat za sve polaznike grupe – spavanjac. Svim polaznicima su na rasploganju kreveti, ćebići, maske za oči i čitavih četrdeset i pet minuta dremanja! U prostoriji za spavanjac je podešena idealna temperatura za dremku. Grupa za popodnevnu  dremku je namenjena svim iscrpljenim mamama i tatama, koji žele da poboljšaju svoje fizičko i mentalno zdravlje. Naravno, svako ko se oseća umornim je dobro došao u tim.

Priroda modernog života je takva da osobe čine nervoznim, izmorenim i bezvoljnim. Ove popodnevne dremke su napravljene da osveže um i telo.

Da li biste vi išli na grupne časove dremke?