cake 2700645 1280

Kafić služi magične napitke Harija Potera

Ljubitelji čarobnjaštva, magije i mitskih bića će se obradovati kada budu saznali da se otvorio još jedan kafić inspirisan fantastičnim svetom najpoznatijeg čarobnjaka Hari Potera, opisanog iz knjiga engleske spisateljice Džoan Rouling. Svoja vrata za posetioce je ovog puta otvorio u Singapuru.

Kafić u kojem se služi magija se zove „Platforma 1904“ i ima veoma zanimljiv enterijer. Ukrašen je drvenim stolovima i stolicama, lusterima, tako da gosti imaju osećaj kao da su ušetali u kantinu u kojoj i sam čarobnjak glavom i bradom provodi svoje vreme.

LookerWeekly magazin Bitef 2022 baner

Posetiocima su na raspolaganju zanimljivi kokteli, privlačnih boja i ukusa pa tako mogu poručiti koktel „Vatreni pehar“, „Otrov istine“ ili možda „Tečnu srećnu“. Za one koji osete glad i želju za slatkim, tu je divna torta sa patišpanjem „Čarobnjački kup“. Gostima su na raspolaganju i zanimljive paste, svinjska rebarca, ukusne čorbe, a oni ranoranioci imaju mogućnost i da doručkuju.

Cene su pristupačne i svako ko svrati u ovaj kafić, može sebi da priušti po neko čarobno zadovoljstvo. A kada se gosti dovoljno opuste, mogu da se fotkaju sa mnogim rekvizitima iz sveta magije poput čarobnih štapića, veštičijih šešira, knjiga, Harijevih naočara i ostalog.