Pet House 1

Moderna kućica i krevet za kuce

Od kreatora čuvene sofe za pse stiže nam još jedno moderno rešenje za kućne pse – kućica sa krevetom. Jednostavno, slatko i praktično.

Korejska firma “m.pup” poznata je širom sveta po izradi vrhunskog nameštaja za kućne ljubimce. Njihov najnoviji proizvod je kućica sa krevetom za pse.

Jednostavnog i ljupkog dizajna, kućica je napravljena od brezove šperploče. Savršeno se uklapa u svaki enterijer i namenjena je kako štencima tako i odraslim psima.

Kućica za kuce; m.pup
Kućica za kuce; m.pup

Ležaj je dizajniran tako da je izuzetno udoban za dobar san svake kuce. Sastoji se od mekog sunđera, koji prija muskulaturi i skeletnom sistemu životinje. Presvučen je 100 odsto vodootpornim materijalom. Vlasnik može da ga, spram svog ukusa, izabere u željenoj boji iz raznovrsne palate u ponudi. Ležaj je predviđen i za korišćenje nezavisno od kućice.

Krevet za kucu; m.pup
Krevet za kucu; m.pup

Kućicu i krevet dizajnirao je korejski dizajner Seungji Mun. Njihov proizvođač “m.pup” tvrdi da su veoma otporni na habanje i dugotrajni.

Vodootporni materijal; m.pup
Vodootporni materijal; m.pup

Ovo je, svakako, veoma interesantan i simpatičan nameštaj za kucin udoban kutak u životnom prostoru koji deli sa svojim vlasnikom.

foto: m.pup