Sklopivi alternativni prevoz

Martovski 2023 LookerWeekly 728x90 baner

Posle godina upotrebe, došlo je vreme da se poprave stari i naprave novi putevi i mostovi. Koliko se radi, vidi se na svakom koraku i svakodnevno nam trebaju debeli živci, dobro planiranje i po koji dodatni alat kako bismo pregurali taj period zvani put od tačke A do tačke B.

Taman kada pomislite da je „žuta traka“ najbrži način za dolazak do svog odredišta, jer je ona dostupna samo gradskom prevozu i taksi vozilima, shvatite da i autobusa i taksista ima toliko da je i u toj traci gužva. Bacate pogled ka prozoru, vidite lepo vreme i pomislite da bi sutra mogli da gradski prevoz ili automobil zamenite nekim alternativnim prevozom.

Roleri i bicikl su odlično rešenje za ovaj problem a pri tom utiču povoljno na naše zdravlje i fizičku spremu. Jedina negativna strana ovog „prevoza“ je to što vam nakon dolaska na vaše odredište, verovatno prvo treba tuširanje, što nije dostupno svima. Zato je ultimativno „cool“ rešenje, sklopivi, električni bicikl. Već smo pisali o prednostima YikeBike električnog bicikla ali smo tada naveli i jedinu zamerku – prevelika cena.

U kompaniji su verovatno postali svesni da se sklopivi električni bicikl, napravljen samo od ugljeničnih vlakana, teško može prodati u velikom i isplativom broju, pa su napravili „mnogo“ jeftiniju varijantu. Ta „mnogo“ jeftinija varijanta je napravljena u kombinaciji aluminijuma i kompozitnih materijala i sada košta samo 1995 dolara.

Pored toga, budućim i sadašnjim kupcima ovog futurističkog načina prevoza, na raspolaganju su i dodatne opcije kao što su dodatna baterija, dodatna pakovanja za bicikl ili čak izbor boje (od ponuđenih pet).

Da li ste zainteresovani? Ako jeste, pogledajte 3D prikaz ovog bicikla na zvaničnoj prezentaciji YikeBika-a.

Nadajmo se da će uskoro cena dodatno „pasti“, pa da onda priuštimo jedan test krug.