Screen Shot 2017 06 27 at 22.39.15

Hopper: sjajna aplikacija za avio-putovanja

Svi oni koji vole putovanja i planiraju da zbrišu van grada ove godine, a već brigu muče oko cena avionske karte, stiže rešenje u vidu sjajne aplikacije za putovanja. U pitanju je Hopper aplikacija koja prognozira i prati najpovoljnije avionske karte za svoje korisnike.

Hopper je fenomenalna aplikacija za mobilne telefone, koja pored toga što vam omogućava da rezervišete određeni let preko telefona, završava najvažniju stvar a to je pažljivo prati i javlja svom vlasniku kada je najbolje vreme da se kupi avio karta.

Hopper funkcioniše veoma jednostavno

Potrebno je da se potraži određeni datum na kalenadaru koji je u boji. Nakon što se datum odabere, Hopper automatski prognozira kada će cena karte za let, za koji se putnik zanima biti najpovoljnija. Hopper će da posavetuje korisnika da li da bude strpljiv i sačeka još nekoliko dana ili da se rezerviše karta.

Hopper će skupljati i obrađivati informacije i korisniku poslati obaveštenje o kretanju cena karata i izmena istih. U slučaju da aplikacija preporuči da se karta kupi, onda je potrebno da se rezerviše karta. Nakon toga se ostave podaci o putniku i načinu plaćanja, kako rezervacija bila brža.

Za one koje često koriste avio prevoz, Hopper aplikacija može da bude veoma korisna jer štedi vreme, predviđanja o kretanju i promene cena su 95% tačne i nema skrivenih troškova.