Doživite Olimpijadu na bolji način

Doživite Olimpijadu na bolji način

Android aplikacije

Olimpijada u Londonu počinje za par dana i pred nama su dve i po nedelje raznih sportskih dešavanja. Da biste bili u toku sa svim važnim informacijama i rezultatima na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, potreban vam je dodatni alat – dve Android aplikacije.

Ukoliko ste jedan od srećnika koji su u mogućnosti da se ove godine nađu u Londonu i uživo prate Olimpijske igre, za vas je obavezna aplikacija “Join In“. Ova aplikacija je u stvari jedan veliki vodič kroz sve aktivnosti koje su deo ovog velikog svetskog takmičenja – od sportskih događaja do kulturnih dešavanja. Osim samih informacija o događajima, ova aplikacija vam omogućava da na najbolji način isplanirate svoje aktivnosti u Londonu kako biste maksimalno iskoristili vreme koje vam je na raspolaganju npr.razgledanje istorijskih mesta.

Pored ovih van-olimpijskih aktivnosti, upotrebom ove aplikacije možete isplanirati i praćenje sportskih dešavanja tako da nikada nećete zakasniti na neko od njih.

Čak i ako niste jedan od srećnih putnika u London, i dalje možete biti u toku sa svim dešavanjima na sportskim terenima pa i ako ne “uhvatite” svaki živi prenos. Sve što vam treba jeste druga zvanična aplikacija “Results“.

London 2012 Results App

Kao što i sama aplikacija sugeriše, njena osnovna funkcija jeste da njenom korisniku pruži sve informacije o rezultatima, broju osvojenih medalja i ostalim statističkim podacima. Podatke koji vas interesuju možete pratiti za celu Olimpijadu, ali i za pojedinačne sportove, za one koji vas interesuju. Naravno, i ova aplikacija sadrži pregršt dodatnih informacija zbog kojih ovu aplikaciju morate imati na svom uređaju ovog leta.

Nadajmo se da će ovogodišnja Olimpijada biti zanimljiva kao i prethodne.