Zdenek Binek photo by Jan Zdechovan

ZEBRA SYSTEMS je novi distributer kompanije GFI Software u Srbiji i Crnoj Gori

 GFI Software, vodeći globalni provajder softverskih rešenja za sigurnost IT mreža, objavio je da je od 1. maja 2020. kompanija ZEBRA SYSTEMS postala njihov distributer za Srbiju i Crnu Goru. ZEBRA SYSTEMS, koja već distribuira GFI rešenja u Češkoj Republici i Slovačkoj, staviće na raspolaganje klijentima u Srbiji i Crnoj Gori kompletan GFI Software portfolio koji uključuje brendove GFI, Kerio i Exinda.

Proizvodi kompanije GFI Software su prvenstveno namenjeni malim i srednjim preduzećima (MSP). Među najpopularnije proizvode spadaju:

  • GFI LanGuard – Sigurnosni skener za mrežnu bezbednost, upravljanje ažuriranjem i sigurnosnim zakrpama 
  • GFI MailEssentials – Rešenje za zaštitu elektronske pošte i zaštita od neželjene pošte (anti-spam) za mail servere 
  • GFI Archiver – Rešenje za arhiviranje na serveru elektronske pošte, fajlova, foldera i unosa u kalendar 
  • Kerio Connect – Korporativno rešenje za elektronsku poštu, kalendare, kontakte, zadatke, razmenu poruka i mnoge druge opcije 
  • Kerio Control – Rešenje nove generacije za jedinstvenu zaštitu od pretnji (UnifiedThreat Management – UTM) uključujući firewall i VPN
  • Exinda Network Orchestrator – Rešenje za upravljanje performansama računarskih mreža i aplikacija

Svi GFI i Kerio proizvodi su takođe dostupni preko jedinstvenog modela licenciranja GFI Unlimited koji omogućava klijentima korišćenje više proizvoda preko jedne pretplate, čime se zadovoljavaju njihove kompleksne potrebe u oblasti IT komunikacija i sigurnosti. Osim toga, zahvaljujući platformi GFI Unlimited, prodavci softvera mogu unaprediti svoj odnos sa korisnicima, unaprediti lojalnost, kao i doprineti rastu svog poslovanja. 

„Srećni smo što možemo da naše veliko iskustvo i znanje u distribuciji softvera prenesemo i u druge delove regiona centralne i istočne Evrope“, rekao je Zdenek Binek, direktor kompanije ZEBRA SYSTEMS. „Srbija i Crna Gora predstavljaju ključna tržišta u ovom regionu, a proizvodi kompanije GFI Software odlično odgovaraju potrebama lokalnih prodavaca softvera, čiji klijenti žele moćno softversko rešenje po razumnoj ceni.