fbpx
LookerWeekly.com magazin

ZEBRA SYSTEMS je novi distributer kompanije GFI Software u Srbiji i Crnoj Gori

Martovski LookerWeekly 2021 baner

 GFI Software, vodeći globalni provajder softverskih rešenja za sigurnost IT mreža, objavio je da je od 1. maja 2020. kompanija ZEBRA SYSTEMS postala njihov distributer za Srbiju i Crnu Goru. ZEBRA SYSTEMS, koja već distribuira GFI rešenja u Češkoj Republici i Slovačkoj, staviće na raspolaganje klijentima u Srbiji i Crnoj Gori kompletan GFI Software portfolio koji uključuje brendove GFI, Kerio i Exinda.

Proizvodi kompanije GFI Software su prvenstveno namenjeni malim i srednjim preduzećima (MSP). Među najpopularnije proizvode spadaju:

  • GFI LanGuard – Sigurnosni skener za mrežnu bezbednost, upravljanje ažuriranjem i sigurnosnim zakrpama 
  • GFI MailEssentials – Rešenje za zaštitu elektronske pošte i zaštita od neželjene pošte (anti-spam) za mail servere 
  • GFI Archiver – Rešenje za arhiviranje na serveru elektronske pošte, fajlova, foldera i unosa u kalendar 
  • Kerio Connect – Korporativno rešenje za elektronsku poštu, kalendare, kontakte, zadatke, razmenu poruka i mnoge druge opcije 
  • Kerio Control – Rešenje nove generacije za jedinstvenu zaštitu od pretnji (UnifiedThreat Management – UTM) uključujući firewall i VPN
  • Exinda Network Orchestrator – Rešenje za upravljanje performansama računarskih mreža i aplikacija

Svi GFI i Kerio proizvodi su takođe dostupni preko jedinstvenog modela licenciranja GFI Unlimited koji omogućava klijentima korišćenje više proizvoda preko jedne pretplate, čime se zadovoljavaju njihove kompleksne potrebe u oblasti IT komunikacija i sigurnosti. Osim toga, zahvaljujući platformi GFI Unlimited, prodavci softvera mogu unaprediti svoj odnos sa korisnicima, unaprediti lojalnost, kao i doprineti rastu svog poslovanja. 

„Srećni smo što možemo da naše veliko iskustvo i znanje u distribuciji softvera prenesemo i u druge delove regiona centralne i istočne Evrope“, rekao je Zdenek Binek, direktor kompanije ZEBRA SYSTEMS. „Srbija i Crna Gora predstavljaju ključna tržišta u ovom regionu, a proizvodi kompanije GFI Software odlično odgovaraju potrebama lokalnih prodavaca softvera, čiji klijenti žele moćno softversko rešenje po razumnoj ceni.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.