Screen Shot 2016 06 07 at 22.24.39
foto:relationup

Aplikacija za ljubavne savete

Svi oni zaljubljeni pojedinci sa svojim velikim pitanjima o partnerskim odnosima, ljubavi i sreći, ne moraju više da vuku za rukav najboljeg ortaka ili stariju sestru za savet. U pomoć priskače aplikacija Relationup, koja ima rešenje za sve probleme.

Nova aplikacija Relationup korisnicima pruža brzu, jeftinu i uslugu od poverenja. Sa svojom mrežom stručnjaka, koji su korisnicima na raspolaganju, može se započeti razgovor sa nekim od njih u zavisnosti od toga, kakav problem muči zaljubljenog pojedinca. Bilo da je potreban neki ozbiljniji savet ili pitanja poput onih „kako upoznati druge ljude“, pomoć sa druge strane neće biti izostavljen.

Na prvi pogled, ova aplikacija podseća na virtuelnu terapijsku sesiju, za koju se mora izdvojiti oko 12 dolara za oko petnaest minuta dopisivanja. Naravno, ako za tih petnaest minuta želite još više odgovora, sesija se može nastaviti i doplatiti.

Ono što jeste bitno, profesionalni savetnici su dostupni dvadeset četiri časa dnevno, sedam dana u nedelji da pruže pomoć oko problema u vezi.

Svi zaposleni savetnici imaju fakultetsku diplomu iz srodnih oblasti koje pokrivaju brak, porodicu, psihologiju, socijalni rad.

Nekim pojedincima će možda prijati anonimni razgovor jer je on iskreniji i stručanjak sa druge strane žice je objektivan, za razliku od nama bliskih osoba.