ID 100340360 2

Cool planovi za letnje dane

Topli dani su konačno pred nama, toliko je načina da se uživa u njima. Ako ni sami ne znate šta ćete sa sobom trenutno, mi vam predlažemo da prigrlite neku od ideja za naredne sunčane dane i uživate za sve pare!

Ako ste se pitali koji su najbolji načini da uronite u opuštanje i svežinu ovih dana, obratite pažnju na sledeće predloge. Verujemo da će vam se dopasti.

Belgrade to Bowie

U nekom trenutku ćete se sigurno zateći u centru grada. Kada ste već u komšiluku, svratite do Jugoslovenske kinoteke i uživajte u fotografijama Briana Rašića. Zanimljive fotografije prikazuje različite faze muzičara David Bowie-a, obuhvatajući zanimljive momente iz privatnog života ali i sa mnogobrojnih turneja. Fotografije su izložene 27. maja a mogu se videti sve do 21. avgusta.

Fina lista za fina mesta

Verujemo da ste do sada bezbroj puta čuli za mnogobrojne fine restorane, kafiće, klubove, ali nikako da se organizujete i da posetite iste. Pribeležite sebi u notes šta biste voleli da vidite i obiđete. Dogovorite se sa prijateljima i posetite nova mesta. To može da bude jako zabavno. Mi vam predlažemo da skoknete do Makart Store and More. Ako ste u fazonu da nešto lepo smažete, odlučite za neku od fensi salatica ili poslastica iz tegle. Tražite novi naslov za čitanje? I dalje ste na pravom mestu, jer Makart Store ima odvojen prostor posvećen knjigama. Želite da iznenadite dragu osobu? Ostanite i dalje u Makart-u jer vas tamo strpljivo čekaju unikatni proizvodi, počev od zanimljivih notesa, magneta, preko majica.

Vežbanjac na zelenoj travi

Ne morate da ustanete u pet ujutru i praktikujete jogu poput Gvinet Paltrou. Ali zato možete da odvojite deo dana za vežbanje u prirodi. Budite ovog leta odlučni prema sebi i prema svom zdravlju. Barem tri puta nedeljno pokušajte da vežbate u prirodi, na zelenoj travi. Vežbe istezanja, meditacija, joga, bilo čega da se dohvatite, činite dobro prema sebi. Prijaće vam i bićete mnogo bolje! Taman kada završite sa vežbanjem, sobalite se na ćebence i čituckajte naslov, koji ste pazarili i Makart Store-u.

Stvorite sebi hobi

U slučaju da do sada niste imali neki hobi, zašto ne biste sebi stvorili hobi? Kupovina knjiga, poseta galerijama, skupljanje različitih predmeta, kurs pevanja, slikanja, igranja, jezika, šta-god što vas može da učini zadovoljnim, trebalo bi da se time pozabavite. Otkrićete nove stvari o sebi, upoznaćete nova lica i uživaćete.

foto: freedigitalphotos.net