tumblr logo

tumblr. za Windows Phone 8

“Konačno”, rekao bi neko, Tumblr za Windows Phone OS je dostupan! Za sve one koji bi da koriste ovu kombinaciju, evo malog pregleda šta korisnici dobijaju.

Tumblr je jedan od najpopularnijih mikroblog platformi koja je donekle prerasla i u društvenu mrežu. Sam “tumblr.” (kako inače izgleda stilizovani logo) omogućava da objavite video, fotografiju ili drugi sadržaj u formi kratkog bloga. Od svog nastanka 2007. godine do danas, Tumblr ima 104 miliona aktivnih mikroblogova najrazličitije tematike, blizu 50 milijardi ukupno objavljenih sadržaja (dnevno preko 70 miliona objava), a samo 173 zaposlena radnika.

Kao mikroblog forma, od starta, Tumblr je bilo lako koristiti i na mobilnim uređajima, poput telefona. Ipak, 2009. godine objavljena je prva aplikacija za iOS platformu (iPhone, iPad, iPod) a 2010. i za BlackBerry telefone. Nakon toga je usledila i verzija za Android i na kraju, ovog aprila, i Windows Phone 8 je dobio svoju Tumblr aplikaciju.

Sva jednostavnost korišćenja Tumblr-a kao servisa, preneta je i na WP8 verziju. Sama aplikacija je brza, efikasna i stabilna, što će korisnici ove mobilne platforme i samog blog servisa mnogo ceniti. Aplikacija je potpuno besplatna i može se preuzeti sa Microsoft Marketplace-a (link) ili preko QR kôda u nastavku. Nakon instalacije i podešavanja vašeg naloga, predlažemo vam da pratite naš Tumblr blog i budete u toku sa svim novostima sa LookerWeekly.com magazina. Naša Tumblr adresa je lookerweekly.tumblr.com.

Izvor: tumblr. blog

[appbox windowsphone ffa2fb4f-61b2-4075-ac7b-488846998b72]