rosario

Najbolji filmovi Rozario Doson

Egzotična i fatalna crnka

Pored toga što je lepa i seksipilna, Rozario Doson je sjajna glumica i imali smo prilike da je gledamo u vrhunskim filmskim ostvarenjima. Ova glumica portorikansko-afro-kubanskog porekla ne gubi vreme, pa je možemo gledati i u najnovijem ostvarenju “Trans”, reditelja Denija Bojla.

Talentovana crnka, energična i fatalna, idealne visine od 170 centimetara je obožavalac Star Trek franšize. Lista filmskih ostvarenja u kojima je glumila jeste poduža, a mi ovoga puta izdvajamo sledeće filmove koje morate da pogledate, u slučaju da niste do sada imali prilike.

Sin City

Film rađen po popularnom stripu Artura Milera, Grad greha okuplja likove sumnjive prošlosti i morala. Gail, jednu od glavnih prostitku je glumila upravo Rozario, a partner joj je bio šarmantni Klajv Oven u ulozi dečka Dvajta. Film prati četiri priče, a jedinstven je zbog načina snimanja u crno-beloj tehnici. Pojedini objekti su prikazani i u boji. Obavezno ga pogledajte.

Zookeeper

Simpatična komedija prati priču glavnog junaka Grifina, kojeg glumi Kevin Džejms. Grifin kuje plan da zaprosi svoju devojku Stefani, ali međutim ona ga odbija upravo zbog njegovog posla kao čuvara u zoo vrtu. U njegovoj blizini je i Kejt (Rozario) koja radi kao veterinar i koja je potajno zaljubljena u Grifina. Komične situacije tek počinju da se dešavaju.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Death Proof

Američki akcioni triler sniman pod palicom Kventina Tarantina prati priču psihopate kojeg glumi odličan Kurt Rasel. On proganja mlade i lepe žene koje ubija svojim automobilom “death proof”. Fatalna i zavodljiva, na momenta nedostupna Abernati (Rozario) i njene drugarice “padaju” u oči ubici kaskaderu koji želi malo bolje da ih upozna.

He Got Game

Ovaj film je snimljen 1998. Godine, a glavni junak je robijaš (Denzel Vašington) koji je osuđen za ubistvo supruge. Privremeno biva pušten na slobodu kako bi svog sina košarkaša ubedio da upiše državni fakulet i igra za tamošnji tim. Za uzvrat ako bude uspeo u svojoj nameri, dobiće pomilovanje od guvernera. Pored Denzela i Rozario, u ovom filmu glumi i Mila Jovović.

 foto: YouTube screenshot