Screen Shot 2020 05 07 at 21.35.25

IKEA Srbija ponovo otvorila vrata svoje robne kuće u Beogradu

Nakon više od mesec dana od privremenog zatvaranja, robna kuća IKEA Beograd počela je s radom, u skladu sa odlukama i merama Vlade Republike Srbije o relaksiranju bezbednosnih mera. Od 8. maja, sa najavljenim ukidanjem policijskog časa, planirano da radi svakog dana u nedelji od 11 do 19 časova.

Kupovina će u robnoj kući IKEA Beograd biti organizovana tako da se poštuju sve preporučene mere bezbednosti, poput fizičke udaljenosti, nošenja zaštitne opreme i svakodnevne dezinfekcije prostora, u skladu sa preporukama nadležnih institucija.

Drago nam je da vidimo da se situacija u regionu popravlja i da, nakon Zagreba, možemo ponovo da otvorimo i našu robnu kuću u Beogradu. Zahvaljujemo se svim našim kolegama koji su radili na potpuno novim zadacima kako bi u ovoj situaciji mogli da pružaju usluge našim kupcima na novi način. Kako nam je zdravlje i sigurnost ljudi prioritet, želimo da otvorimo robnu kuću na odgovoran način, kako bi se i kupci i zaposleni osećali sigurno pri kupovini i radu. S tim u vezi, nastavićemo da primenjujemo sve bezbednosne mere i preporuke kojima smo se vodili i tokom privremenog perioda“, istakao je Strahinja Urošević, direktor robne kuće IKEA Beograd.

Dućan švedske hrane i Bistro takođe je počeo sa radom, dok je otvaranje restorana planirano za narednu sedmicu. Dečja igraonica SMÅLAND ostaje zatvorena do daljnjeg.

Kupcima su i dalje na raspolaganju beskontaktna isporuka proizvoda na kućnu adresu, kao i besplatno preuzimanje onlajn narudžbina u robnoj kući putem usluge Klikni i preuzmi. Dostavni centar u Novom Sadu, gde kupci takođe mogu bezbedno da preuzmu svoje onlajn porudžbine bez troškova dostave, ostaje otvoren radnim danima i subotom od 8 do 16.