vitki i seksi uz strip aerobik 859

Vitki i seksi uz strip aerobik

Egzotične vežbe na potpeticama

Odlučile ste da se ove godine definitvno upišete na neki vid sportske aktivnosti? Do sada ste probale pilates, teretanu, jogu, aerobik, džezersajz, taj bo, ali nekako vam je sve to posle izvesnog vremena dosadilo. A da li ste razmišljale da se bavite strip aerobikom? Sve što vam je potrebno su vrtoglave potpetice…

Ovaj trend u aerobiku sve više privlači pripadnice nežnijeg pola, jer umesto klasičnih, tradicionalnih vežbi na strunjači, bicikli… dame se opredeljuju za ples oko šipke.

Da se razumemo, kardio striptiz ili strip aerobik je mešavina vežbi aerobika i striptiza. Nema govora da pričamo o čistom striptizu. Novi trend vežbanja dolazi nam iz Amerike, a filmske dive i pevačice se «kunu» u novu vrstu vežbanja, jer je odličan za srce i krovotok, a da ne pominjeno kakav odličan efekat ima na zadnjicu, noge i stomak. Zašto da i vi nemate pravo zmijsko telo?

Dokazano je da su senzualni i usporeni pokreti striptizete ubedljivo savršen način da se oblikuje telo do perfekcije. Potrošnja kalorija je na visokm nivou, a pored žena, naravno da će se najviše obradovati muškarac. Lično kod svoje kuće će dobiti vruć ples u krilu ili zavodljivo nihanje svoje partnerke na stolici.

Ove egzotične i seksi vežbe na potpeticama uz šipku iz dana u dan bude zainteresovanost pripadnica nežnijg pola. Ako želite da barem zavirite u studio i vidite kako izgleda strip aerobik, prošetajte se do centra grada u Vasinoj ulici i saznajte da li bio ovo mogao da bude pravi izbor za vas? Ako bismo pitali vašeg partnera, znamo sigurno kakav bi njegov odgovor bio.

foto:publicdomainpictures