Photo Aleksandar Dmitrovic 0012 e1436531737757

Urban Fitness na Štrandu

Već drugu godinu zaredom Urban Fitness treninzi održaće se na čuvenom novosadskom Štrandu, u subotu 11. jula  sa početkom u 10:30 časova, a moći će da se pridruže svi koji se nalaze u Exit kampu ili u poseti Novom Sadu. Urban Fitness treninge vodi Jasmina Aleksandrov, Reebok brend ambasador, nekadašnji profesionalni sportista i osnivač Urban Fitness projekta.

U narednim mesecima  Reebok i Đak Sport organizovaće besplatne treninge širom Srbije,  a posle Novog Sada slede Beograd i Niš. Prijavljivanje za treninge moguće je preko FB aplikacije „Reebok Urban Fitness treninzi“ na Facebook strani. 

Urban Fitness koncept vežbi podrazumeva vrlo kratke, ali intenzivne vežbe bez skupih sportskih rekvizita. Uz pomoć Jasmine i  njenog tima, svi vežbači uz osmeh na licu pomeraju granice svoje izdržljivosti,  kako fizički tako i mentalno, i postaju bolja verzija sebe.

Na ovom linku Trening na Kalemgdanu možete pogledati kako je bilo na jednom od prethodnih treninga i šta svi koji dođu na Reebok Urban Fitness treninge mogu da očekuju.

Foto:  Aleksandar Dmitrović