selo

Indijansko selo u Termama Čatež

Vreme je za avanturu

Prelepo uređene zelene površine sa hotelima i apartmanima, opuštanje, brčkanje, gušterisanje, indijansko selo i gusarski zaliv će vas dočekati ako se ove godine nameračite da krenete ka Termama Čatež u Sloveniji.

Ako već dugo mozgate na koju destinaciju da se vinete ove godine i napunite baterije za predstojeće izazove, idealan odmor ili mini odmor za vas može da bude mali raj na zemlji zvani Terma Čatež.

Iz godine u godinu se povećava broj turista koji opseda ovo mesto i to sa dobrim razlogom. Jezero, termalne vode, dobra atmosfera i zabava, istinsko uživanje, indijansko selo i gusarski zaliv privlače posetioce da dembelišu u ovom raju za hedoniste.

Odlični hoteli i apartmani sa atraktivnim ponudama su napravljeni da udovolje i onim najrazmaženijim gostima. Dozvolite sebi da se razmazite.

Oni koji se odluče za indijansko selo mogu da borave u indijanskim šatorima poput Indijanaca, voze se kanuima po jezeru, igraju indijanske igre i plesove.

Ljubitelji vode imaju prilku da borave u nekoj od plutajućih kućica na jezeru i uživaju u čarobnoj prirodi. Oni romantični će svakako zabeležiti divne fotografije zalaska sunca u gusarskom zalivu.

U neposrednoj blizini se nalaze tobogani, animatori, takmičenja u streljaštvu, peščani tereni za odbojku i rukomet, tako da će i zaljubljenici u sportske aktivnosti  imati čime da se pozabave.

Istraživanje novog neka vam bude povod da se uputite na ovo mesto kako biste odmarali i uživali daleko od gradske vreve.

foto: YouTube screenshot