mozda jeste mozda nije 619

Možda jeste, možda nije?

Kako prepoznati idealnog ljubavnika

Na dobrom glasu su oni muškarci sa gustim obrvama (polako se vraćaju u modu), širokim ramenima, uskim kukovima, kao i skladnim, ritmičnim hodom, koji žene sa uživanjem proučavaju dok “meta” odlazi do toaleta. Ne smemo da zaboravimo krupne šake, kao ni pune usne.

Na podijumu za igru On je kralj, na ulici pleni svojom energijom. Pogledom prosto skida svaku damu. Uvek je u pokretu, uredan je i brine o sebi. Ovakav muškarac, veoma je poželjan. Međutim, da li su to parametri po kojima prepoznajemo “dobrog ljubavnika”? Biti dobar ljubavnik nije stvar samo privlačnog izgleda već i zrelog intelekta. Kako izvori navode, muškarac tek u tridesetoj dostiže mentalnu zrelost i mogućnost da postane vešt u intimnim odnosima. Sigurno ste čuli da je neko za nekog rekao kako je “rođeni ljubavnik”. Koliko zvanje “dobar ljubavnik” ima veze sa našim genima? Kako se ljudi rađaju sa određenim talentima, tako postoje i oni sa velikom senzualnošću, koju možemo nazvati darom od Boga.

[box]Ovo su veoma inteligentni i kreativni ljudi, a u ljubavnoj igri lako prepoznaju potrebe partnera, što donosi pravo zadovoljstvo.[/box]

Muškarci u uniformama, oličenje snage i moći, oduvek su imali veliki uspeh kod žena. Ova gospoda poseduju veliku količinu samopouzdanja i često se iza ozbiljnog lika, krije nežan ljubavnik. Dame ih poistovećuju skoro sa božanstvom, jer se mnogi životi nalaze u rukama baš ovih hrabrih i odgovornih ljudi. Morate priznati da su moć i uniforma veoma delotvorni afrodizijaci.

Priča, da su plesači najbolji ljubavnici, svakako zvuči smisleno. Uvek u pokretu i ritmu, njihova profesija podrazumeva fizički kontakt sa osobom nežnijeg pola. Plesač poznaje sopstveno telo, što je veoma bitno u ljubavnom činu On odlično prepoznaje i impulse partnerovog tela! Ljubavnoj igri pristupa kao nečemu potpuno poznatom i prirodnom.

Sportisti su, takođe, veoma poželjni ljubavnici, jer su okretni i imaju dobru koordinciju. Tu su i konobari. Nije čudo da ih mnoge žene vole, jer je kod njih govor tela, kao i dobra fizička forma izražena u velikoj meri. Istina je još jedna, ovaj majstor koktela, koji drži monopol nad omiljenim pićem jedne dame, povećava njenu žeđ…

Guste obrve, dug i pravilan nos, kažu, znače veliku potenciju. Široka ramena, karakterišu muškarca kao velikog zaštitnika i govore da je u odličnoj formi. Uski kukovi su veoma dopadljivi damama i navode ih na maštu, a precizan hod – potpuni sklad pokreta, nešto je što im govori da je partner veoma vešt u intimnim odnosima. Dame padaju i na pune usne, jer se povezuju sa već pomenutom senzualnošću. Smatra se da su krupniji muškarci, sa većim šakama, nežniji ljubavnici.

 Nisam kriv što sam frajer!  

Verovali ili ne. Postoje muškarci koje prati glas da su vatreni ljubavnici. Uvek su u centru pažnje. Oni su bučni i na prvi pogled veoma zanimljivi. Imate utisak, da je ovakav momak pun samopouzdanja.  Potpuno je siguran da može da osvoji svaku ženu, pa često to i čini kako bi to “još jednom” potvrdio. Ako izneveri vaša očekivanja u stanju je da kaže “Nisam kriv što sam frajer i što me žene hoće, a to znaš i ti, čim si ovde. Prava si srećnica što si sad sa mnom, zato bez prigovaranja”. Možda i poseduju ljubavne veštine, ali pola užitka padne u vodu, kada prozrete ovog hvalisavca. On ima potrebu da bude popularan i često mu je bitno da zadovolji samo svoje potrebe. Živi od reklame, stalo mu je do tuđeg mišljenja, uglavnom onih osoba koji mu nisu baš naročito bliski. Zato, tip muškarca “nisam kriv što sam frajer” nije preporučljiv. Kada naiđete na ovakvog “šmekera” setite se poslovice “Tiha voda breg roni” i “Pas koji laje, ne ujeda”. Nije bitno za koju se odličite, obe su magične i preko potrebne u rešavanju ovakvih slučajeva.

 Svratio sam da te vidim, imam samo sat vremena!

Ovaj muškarac zna šta hoće, pojavljuje se iznenada. Brzo donosi odluke, dopadljiv je, vešt ljubavnik i veoma inteligentan. Ako kasnite na sastanak, neće samo stajati i čekati Vas. Iskoristiće vreme da još “nešto” obavi. Drage moje i ovog mistera treba izbeći, jer nikada neće imati više od sat vremena za vas! A ako ste i Vi od onih bez slobodnog vremena, pa čak i kada je ljubav u pitanju, možda je ovo ipak pravi izbor.

Nažalost, istina je da je ne postoje precizni pokazatelji da li je neko vešt ljubavnik! Osim možda poljupca. On govori više od slike i hiljadu reči. Ako Vam odgovara poljubac, našli ste i “gospodina pravog”. Ono što odgovara drugima, ne mora da znači da će zadovoljiti i vas i obratno. Zato je zvanje majstora ljubavnih veština individualna kategorija. Svakako da su određena znanja i veštine poželjni, ali sve ostalo je rad sa partnerom. Intelektualno sazrevanje, fizička forma, tj. sklad duha i tela, učiniće vas savršenim i u intimnom odnosu.

I ne zaboravite, “dobar ljubavnik” znači umeti osluškivati, prilagođavati se i naravno voditi!

Zasnovano na istinitim događajima!

foto: Tijana Janković