Gaće koje glavu čuvaju      

Gaće su namenjene „nestašnima“ – svima onima kojima je seks opsesija, način života i nasušna potreba. Odnosno, nije namenjena baš svima iako se skoro svi prepoznajemo u ovoj kategoriji.

Namenjena je onima koji su skloni seksualnim eksperimentima, izlažu se rizičnim polnim odnosima, često menjaju partnere, ili sami boluju od polno prenosivih bolesti. Izgledaju bizarno, ali mogu da spasu glavu! Reč je o prezervativ gaćama!

Nastale su u Americi i namenjene su muškarcima. Zovu se Scroguard i napravljene su od finog lasteksa koji prijanja uz kožu. Na genitalnoj regiji imaju otvor, prilagođen za razne „kalupe“. U kombinciji sa kondomom pružaju vrlo siguran seks!

Njihovi izumitelji kažu da su namenjene paničarima, hipohondrima i „hiperseksualcima“, odnosno svim promiskuitetnim ljudima koji bi želeli da bezbrižno vode ljubav.

Prezervativ gaće štite celu genitalnu regiju od polnih bolesti i ne dozvoljavaju da telesne tečnosti dođu u dodir sa kožom.

Jedina mana im je što prilikom trljanja o kožu i usled pokretanja tela proizvode smešne zvukove nalik na ispuštanje vetrova.

Ako se ne plašite da  će vaša „grešna duša goreti u paklu“,  ili da ih obučete i rizikujete da ispadnete komični, možete da ih poručite na veb stranici za simboličnih 20$ a u nastavku pogledajte kako one funkcionišu (napomena: video sadrži eksplicitan sadržaj).