ID 10040360

Najvatreniji seks imaju vegetarijanci

Da li ste znali da tofu i pojedina biljna hrana utične na to da imate savršen seksualni život sa svojim partnerom? Ako ne verujete, pitajte vegetarijance. Upravo oni uživaju u vrlo bogatim seksualnim aktivnostima.

Vrlo je moguće da se mesojedi mnogo bolje zabavljaju u kuhinji spremajući različite specijalitete na 101 način, ali što se tiče zabave u krevetu, debelu prednost imaju upravo vegetarijanci.

Pored toga što ih u većoj meri zaobilaze razne bolesti poput visokog pritiska, dijabetesa, gojaznosti, vegetarijanci zahvaljujući svojoj ishrani mogu da prave žurku u spavaćoj sobi tokom cele noći.

Nedavna istraživanja na Univerzitetu Berkli su pokazala da vegetarijanci zaista imaju kvalitetniji seksualni život od mesojeda.

Veruje se da pojedini biljni proizvodi pozitivno utiču na nivo hormona i samim tim povećavaju seksualnu aktivnost pojedinca. Hrana sa visokim nivoom cinka i kompleksa vitamina B podiže nivo testosterona i povećava seksualnu želju. Biljna hrana menja ukus i miris, pa samim tim koža pojedinca koji ne konzumira meso miriše lepše i ukusnija je.

Mesojedi koji konzumiraju i jaja i ostale mlečne proizvode dolaze u situaciju da im holesterol u pomenutim proizvodima blokira arterije i usporava protok krvi do svih telesnih organa, pogotovo onih organe koje su od krucijalnog značaja u postelji.

Za razliku od mesojeda, vegetarijanci konzumiraju zdravu hranu koja u sebi ne sadrži ništa od holesterola i životinjskih masti.

Ako ste razmišljali da li da se okanete mesa i drugara holesterola, imajte na umu da su vegetarijanci mirniji, nežniji, energičniji, zdraviji i mirišu mnogo bolje. Dovoljno.

foto: photostock at FreeDigitalPhotos.net