ID 100216921

Pravi trenutak za odabir novogodišnje destinacije

Još, nekih, mesec i po dana nas deli od Nove godine, pa valjalo bi razmišljati na vreme gde je savršeno mesto za njen doček. Ako ste spremni da odvojite određenu lovu za doček 2014. godine, nikako nećete pogrešiti ako se opredelite za jedan od evropskih gradova.

Već su vam se na glavu popeli dočeci Novaka po restoranima, klubovima i žurkama? Svakako ste odvojili unapred štek za proslavu a nemate blage veze gde  pametno potrošiti teškom mukom zarađen novac. Odgovor leži u putovanjima! Tu nema dileme.

Sofija

Doček Nove godine zaista može da bude čaroban u susednoj Bugarskoj i njenoj prestonici. Obilazak grada u prepodnevnim časovima a ludilo i proslava Nove godine na ulicama i trgovima uz koncerte i brojne zanimacije, može da ostane veoma lepa uspomena. Dva noćenja sa doručkom u hotelu sa tri zvezdice i autobuskim prevozom se još uvek mogu naći za 80 evra.

Beč

Jedan od najlepših gradova Evrope će za doček 2014. godine biti domaćin brojnim gostima širom sveta. Najlepši vašari i predivno okićen grad, najukusnije viršle i primamljivo pivo, ljubazni domaćini sa magičnom lepotom austrijske prestonice će vas kupiti za tili čas. Aranžman obuhvata dva noćenja sa doručkom u hotelu sa četiri zvezdice i prevozom i košta 145 evra.

Istanbul

Nova godina u gradu u kojem se susreću mnoge civilizacije i čiji se vidljivi tragovi istih mogu videti širom grada, obećava odličan provod i divnu uspomenu. Slikanje na mostu Galata ili silazak na Bosfor, obilazak Palate Dolma Bahče je poseban doživljaj za vreme novogodišnjih praznika. Aranžman se može naći već od 140 evra a obuhvata prevozom autobusom i smeštaj u hotelu sa tri zvezdica na bazi tri noćenja sa doručkom.

Atina

Poseban šarm grada možete osetiti ako se odlučite da se veselite na nekom od gradskih trgova Atine. Ovo je grad sa bogatom istorijom, odličnom kuhinjom i veselim domaćinima, stoga zabave neće nedostajati. Razgledanje Olimijskog stadiona, Zevsovog hrama i Epidaurusa ima posebnu notu kada znate da ćete na grčkom tlu pozdraviti Novu godinu. Ponuda putovanja se može naći za 149 evra a nudi dva noćenja sa doručkom i prevozom.

Još uvek imate fore da se odlučite za pravu destinaciju, ponesite samo dobro raspoloženje i prijatno društvo i evropski gradovi su vaši!

foto: Feelart at FreeDigitalPhotos.net