ID 10038132

Jabuka poboljšava seks!

Zelena, crvena, žuta ili šarena, jabuka pored svih svojih vitamina i minerala, čuva tajnu koju na lukav način otkriva nauka! Da li ste znali da jabuke mogu da poboljšaju nivo seksualnog uzbuđenja kod žena?

Ako vam do sada jabuke nisu bile na meniju kao omiljeno voće, možda je sada pravi trenutak da to promenite i uvrstite ih kao super voće broj jedan!

Elem što ćete konzumacijom jabuka biti zdravi kao dren, elem ćete biti zadovoljni i zadovoljeni!

Nedavna istraživanja su pokazala da jabuke imaju pozitivan učinak na seksualno zadovoljstvo kod pripadnica nežnijeg pola.

U ovom zanimljivom istraživanju učestvovalo je preko sedam stotina Italijanki, starosti od osamnaest godina pa sve do četrdeset i kusur. One su bile podeljene u grupu obožavatelja jabuka i grupu „nisam ljubitelj jabuka“. Pogađate?

Žene koje su dnevno jele jednu do dve jabuke, pokazale su se kao žene sa pojačanim seksualnim nagonom.

Nauka to objašnjava na sledeći način: jabuke u sebi sadrže polifenole i antioksidante poput crvenog vina i čokolade, koji značajno stimulišu dotok krvi u genitalije, što povećava dodatnu uzbuđenost. Jabuke su bogate florizinom, koji je sličan ženskom hormonu estradiolu (dominantni seksualni hormon kod žena) koji ima veliku ulogu kod ženskog uzbuđenja.

Jabuka na dan, pored zdravlja i lepote tena donosi još mnogo užitaka, na vama je da ih otkrijete i primenite!

foto:freedigitalphotos.net