seksi

Seks je bolji uz zabavne momke!

Privlačnost polova je oduvek bila zanimljiva tema. Da li ste mislili da je seks dobar samo sa onim tipovima koji izgledaju kao milion dolara? Da nije sve u fizičkom izgledu, potvrdila su istraživanja koja kažu da su lovatori i zabavni tipovi najbolji ljubavnici.

Zabavni momci su oduvek bili omiljeni u društvu. Još u osnovnoj školi bi se izvdajali svojom neobičnom duhovitošću i inteligentnim zapažanjima. Njih jednostavno svi vole.

Međutim, pored nekolicine viceva koje izvlače svaki dan iz rukava, nestašnog osmeha i vedrog duha, imaju još jednu prednost. Zabavni momci čine da se žena oseti caricom u spavaćoj sobi. Oni su prava seks mašina.

Istraživanja koja su sprovedena na Univerzitetu u Alabami pokazala su da žene istinski uživaju uz tipa koji je samouveren i iznad svaga zabavan! To naravno ne znači da bi muškarac trebalo da se glupira poput klovna ili Mister Bina kako bi bio privlačan.

Žena će biti zadovoljna i zadovoljena ako uz sebe ima muškarca sa sigurnim i visokim primanjima i koji jednostavno zna da je nasmeje, bez obzira koliko su dugo u vezi ili braku.

Kada su pripadnice nežnijeg pola upitane koje su im psihološke osobine važne kod partnera, većina njih je rekla da su motivacija, inteligencija, fokus i odlučnost nešto što bi trebalo da poseduje sjajan ljubavnik, pored već utvđenog smisla za humor.

Da li se vi slažite sa činjenicom da je seks mnogo bolji sa zabavnim momcima?

foto:freedigitalphotos.net