ID 10057964

Njene erogene tačke

Kada se svetla pogase i pusti lagana muzikica, nastupa opuštena atmosfera koja u najlepšem slučaju vodi do obećavajućeg seksanja sa trenutnim partnerom. Pravo vreme za ljubav je uvek i svuda, a veoma važnu ulogu imaju njene erogene tačke koje bi “trebalo” da se pokrenu. Koje su to osetljive tačke nežnijeg pola, osim međunožja i grudi?

Erogene zone nežnijeg pola rasprostranjene su po čitavom telu, a koje se pokreću izuzetno nežnom i intenzivnom stimulacijom. Jednom pokrenute, ove osetljive zone vode do sledeće uzbudljivije faze i samog seksualnog čina.

Dlanovi, ruke, ramena

Nežna masaža ovih delova tela predstavlja dobar početak zavođenja i predigre. Dlanovi, ruke i ramena reaguju kako na nežan stisak i dodir tako i na jači. Štipkanje i nežno grebuckanje stvara izuzetno prijatan osećaj.

Leđa

Milovanje, masiranje, nežno i ljubavničko grebanje, ljubljenje sve je dozvoljeno! Leđa prosto čeznu za dodirima. Dozvoljeno je korišćenja ulja, a za one hrabrije i male kocke leda. Samo napred.

Vrat, usne, ušna školjka

Nežno ljubljenje i grickanje usana i ušne školjke većinu dama dovede do usijanja. Blagi dodira vrata i lizanje može biti erotski stimulativno. Nežan dah preko vrata i ušne školjke je divan, ali, muški, izbegavajte teško disanje preko ušne školjke jer to nije nimalo seksi i stvara neprijatan osećaj.

Stopala, unutrašnjost butina

Na trljanje i masažu stopala pojedine dame reaguju, dok će se one golicljive smejati do suza. Na muškima je da oktriju kojoj grupi pripada njihova draga. Milovanje, ljubljenje unutrašnjost butina je veoma izazivajuće i erotično.

Stomak

Kružna masaža i nežni dodira prstiju mogu biti tako uzbuđujući i prijatni. Ako se zadrže duže na milovanju stomaka nego što bi trebalo, jači pol može samo da dovede do ludila svoje dame. Ono najbolje sledi malo kasnije.

Kolena

Verovatno vam ne bi palo na pamet da se ljubljenjem i maženjem nežnog dela “leđa kolena” dama može osetite veoma dobro. Neočekivani dodiri mogu biti zapanjujući i unose svežinu u seksualni odnos.

foto: YaiSirichai at FreeDigitalPhotos.net