ID 100221308

Skromni momci u koži sjajnih ljubavnika

Poverljiv, veoma simpatičan i skroman momak sa sobom nosi još jednu izuzetnu osobinu, a to je uspešnost i kreativnost u seksu. Ova osobina je veoma značajna za nežniji pol jer svaka dama želi pokraj sebe odličnog i maštovitog ljubanika!

Mnogi kažu da su osobe posvećenije vezi ako je njihov partner skroman. Drugi će reći da dobri momci uvek završe praznih ruku a šta na sve to kažu istraživanja?

Poslednja istraživanja, koja su sprovedena na Univerzitetu u Teksasu, pokazala su da su mlade žene srećnije i ispunjenije sa skromnim momcima.

U ispitivanju je učestvovalo preko četiri stotine studenata, koji su odgovarali na pitanja u vezi sa potencijalnim partnerima.

Tako je ustanovljeno da su osobine poput velikodušnosti, dopadljivosti, poverljivosti i skromnosti veoma cenjene kod pripadnica nežnijeg pola.

Nesebično ponašanje muškaraca, žena vidi kao odličnu priliku za vezu, ali tako i za seks. Skromni momci se definitivno više trude oko partnerke i njenih potreba, pa nije slučajno što su upravo oni odlični ljubavnici.

Međutim, sa druge strane, skromni momci na poslovnom polju prolaze zaista lošije. Prijatni ljudi su manje efikasni kada je reč o pregovoranju u poslu, manje su fokusirani na timski rad i primaju manje plate u odnosu na svoje kolege koji su manje prijatniji.

foto: Freedigitalphotos.net