jutarnji seks

Jutarnji seks – najbolji seks

Najlepše buđenje

“Love is in the air”… Dok opušteno pevušite pesmicu i mislite na svog partnera, da li ste se ikada zapitali kada je najbolje vreme da imate sjajan i eksplozivan seks sa njim? Mislite kad god se dohvatite, a stručnjaci kažu drugačije.

I zaista ako priupitate mušakarce i žene, koji deo dana je najbolji za vođenje ljubavi (ili „seksanje”) dobićete različite odgovore. Neko to voli vruće, neko to voli hladno, kako kažu. Neke žene vole više „seksanje” u mraku, jer je tako romantičnije, a i imaju više vremena da se priprema za sled događaja dok neke mogu i u podne, a nekima čak nije bitno koji je deo dana u pitanju. Neki muškarci kažu, neće se buniti ako ih probudite u toku noći i poželite da se igrate, odmah će krenuti u akciju. Šta kažu seksolozi?

Naime, svima je savršeno jasno da želja za seksom varira zavisno od pola kome pripadate. Samo je potrebno uskladiti savršeno vreme i bum, eto varnica i vatrometa na sve strane. Najpre, odmah da kažemo da je vikend nekako najzgodniji za ove aktivnosti zato što su obaveze znatno smanjenje i dozvoljava vreme i uživanje. Seksolozi odbacuju popodnevni seks kao najbolji zato što što su i muškarac i žena upravo u to vreme zauzeti decom ili drugim planiranim atkivnostima, tako da su mali izgledi da do njega i dođe u to vreme, jedino ako ste lude sreće da vam ne dođu nepozvani gost,i ili ste za akciju na brzaka.

Ipak, grupa naučnika iz Sjedinjenih Američkih Država je ustanovila da je jutarnji seks najbolji seks za oba pola. Svoje tvrdnje objašnjavaju time što je muškarac nekoliko minuta posle buđenja već spermean za seks, posebno u prilog tome ide ako je sanjao neke erotske snove. Hormoni kod žena se aktiviraju i one su isto tako raspoložene za igrarije. Dovoljan je pogled i počinje najlepše jutarnje razbuđivanje.

Foto: publicdomainpic