Uz pomoć čarapa do vrhunskog zadovoljstva 

Jedan od zanimljivih eksperimenata sproveden je u Holandiji i dokazao nam je da i grozna životna navika može da nam donese nešto dobro.

U početku sve je ličilo na šalu, ali je na kraju tim eminentnih naučnika iz Holandije obelodanio rezultate istraživanja koji su zapanjili javnost. Mnogi se i danas smeju, ali kažu da je ovo daleko od šale i da nauka zaista ima osnove u teoriji da čarapa može da nas dovede do orgazma!

Zapravo, sve je počelo kao u komičnim filmovima. Među naučnicima bio je i jedan proslavljeni „Don Žuan“, čije su „lovačke priče“ budile divljenje, ali i nevericu kolega. Kada su ga pitali šta je tajna njegovog uspeha kod žena, on je kratko i jasno rekao – ! Tako je nastala ideja o ovom pomalo bizarnom eksperimentu.

Na početku našeg eksperimenta, samo 50 odsto naših ispitanica je moglo da doživi orgazam”, izjavio je za holandske medije predsednik Centra za neurologiju Instituta Groningen. “Primetili smo da ispitanice nisu mogle da dožive orgazam jer su im bile hladne noge i veoma slaba cirkulacija. Dali smo im čarape i 80 odsto žena je nakon toga doživelo orgazam.”

U eksperimentu je dokazano da su i muškarci koji imaju naviku da vode ljubav u čarapama lakše dolazili do vrhunca od onih bosonogih.

Naučno je dokazano da dobar par kvalittnih čarapa spašava veze i brakove. Jedna od ružnih navika – sigurno spašava seksualni život!

U to ime – živele sokne!

foto:freedigitalphotos.net