ID 100113429

Vreme je za uzbudljive i seksi lokne

Ovo leto će definitivno biti divlje i vruće, posebno za muškarce jer su ove sezone moderni talasi i lokne u kosi, a upravo njih će poneti nežniji pol i mamiti muške poglede i uzdahe!

Talasasta kosa nežnijeg pola je oduvek bila romantična, mistična, seksi, privlačna i pozivala muškarce da prođu prstima kroz nju i uživaju u dodiru.

Svaka dama može da ponese ovu frizuru jer ne zahteva puno vremena za pravljenje talasa, a pristaje gotovo svakom obliku lica.

Upravo talasi čine da dame izgledaju mlađe nego što jesu, a odličan primer je i glumica Selma Hajek koja izgleda veoma mladoliko i privlačno sa svojim loknama.

Talasasta kosa je idealna za sve prilike, pa je možete „poneti“ i u opuštenoj, poslovnoj, sportskoj i elegantnoj prilici.

Talasi podjednako dobro stoje i brinetama i plavušama pa tako i na dugoj ali i na nešto kraćoj kosi.

LookerWeekly magazin Bitef 2022 baner

Ova frizura je idealna za one dame koje imaju retku kosu jer će ih upravo kovrdže učiniti ponosnom vlasnicom guste grive.

Za talase vam je neophodna dobra i jaka pena za učvršćivanje kose, sprej za kosu i poveći vikleri.

Ako vam je dosadno da uvijate kosu, uvek možete da osušenu i pravilno tretiranu kosu pred spavanje uvijete u nekoliko pletenica i obezbedite savršene talase za naredni dan.

Onom damama koje imaju prirodno uvijenu kosu ostaje samo da nabace idealan ruž i krenu u grad, jer svi muški pogledi su njihovi!

foto: freedigitalphotos.net