ID 100113429

Vreme je za uzbudljive i seksi lokne

Ovo leto će definitivno biti divlje i vruće, posebno za muškarce jer su ove sezone moderni talasi i lokne u kosi, a upravo njih će poneti nežniji pol i mamiti muške poglede i uzdahe!

Talasasta kosa nežnijeg pola je oduvek bila romantična, mistična, seksi, privlačna i pozivala muškarce da prođu prstima kroz nju i uživaju u dodiru.

Svaka dama može da ponese ovu frizuru jer ne zahteva puno vremena za pravljenje talasa, a pristaje gotovo svakom obliku lica.

Upravo talasi čine da dame izgledaju mlađe nego što jesu, a odličan primer je i glumica Selma Hajek koja izgleda veoma mladoliko i privlačno sa svojim loknama.

Talasasta kosa je idealna za sve prilike, pa je možete „poneti“ i u opuštenoj, poslovnoj, sportskoj i elegantnoj prilici.

Talasi podjednako dobro stoje i brinetama i plavušama pa tako i na dugoj ali i na nešto kraćoj kosi.

Ova frizura je idealna za one dame koje imaju retku kosu jer će ih upravo kovrdže učiniti ponosnom vlasnicom guste grive.

Za talase vam je neophodna dobra i jaka pena za učvršćivanje kose, sprej za kosu i poveći vikleri.

Ako vam je dosadno da uvijate kosu, uvek možete da osušenu i pravilno tretiranu kosu pred spavanje uvijete u nekoliko pletenica i obezbedite savršene talase za naredni dan.

Onom damama koje imaju prirodno uvijenu kosu ostaje samo da nabace idealan ruž i krenu u grad, jer svi muški pogledi su njihovi!

foto: freedigitalphotos.net