Warp studio revija 12
foto: Warp studio

Dizajnerka Marija Tarlać održala je prvu samostalnu reviju

U prelepom ambijentu Amalfi Terrazze na Kosančićevom vencu, poznata domaća dizajnerka Marija Tarlać održala je prvu samostalnu reviju na kojoj je predstavila svoju capsule kolekciju inspirisanu živopisnom Amalfi obalom i jedinstvenim stilom la dolce vita. 

Predstavljanju kolekcije prisustvovao je i veliki broj poznatih ličnosti, influensera i ljudi iz sveta mode – glumci Nataša Ninković, Katarina Radivojević i Vladimir Aleksić, pevačice Seka Aleksić i Ana Stanić, TV lica Jovana Joksimović, Aleksandra Jeftanović, Boško Jakovljević i Biljana Obradović, influenserka Ena Luna kao i mnogi drugi.

Posebno osmišljena kolekcija nosi pečat šarma i harizme najromantičnijeg dela Italije. Marija je sa strašću kreirala svaki komad, sa ciljem da dame pronađu nešto što će nositi svakodnevno, istovremeno osećajući udobnost i eleganciju.

Warp studio Amalfi Terrazza1
foto: Warp studio

„Kolekciju smo stvarali nekoliko meseci i čini je 20 različitih modela. Želela sam da kreiram komade koje će žene moći da nose svaki dan, ali da im udahnem za nijansu maštovitiji izraz i elegantniju viziju, apsolutno nešto što bih i sama sa uživanjem ponela. Raskošne duge haljine, suknje, topovi, sakoi – svaki od ovih komada kreiran je sa posebnom pažnjom jer su za mene imperativ preciznost izrade, kao i kvalitet materijala“,otkrila je Marija Tarlać.

Kolekcija je izrađena od visokokvalitetnih materijala poput svile i viskoze, a krojevi su pažljivo osmišljeni kako bi istakli žensku figuru. Paleta boja obuhvata azurno plavu, žutu, roze i narandžastu, pozivajući na beskompromisno uživanje u never ending letnjim danima.