IMG 3014

Održan prvi Dermaville bal u Beogradu

 

Prvi Dermaville bal i proslava godišnjice ovog estetskog centra, jednog od najbolje opremljenih i najmodernijih u regionu, pod nazivom “Lepota kao inspiracija” održan je na Dan žena, 8. marta, u prelepoj sali plesne škole “Natalija i Ivica” u Beogradu.

Ovo glamurozno veče kao iz bajke u organizaciji vrhunskih umetnika škole “Natalija i Ivica” koja proslavlja 30 godina postojanja bilo je prožeto plesnim tačkama u kojima je uživalo stotinak zvanica.

[su_quote cite=”izjavila je doktorka Tamara Todorović iz Dermaville estetskog centra.”]Želeli smo da oživimo duh glamura, plesa i zabave tokom večeri koja je obeležila godišnjicu Dermaville centra, i uspehe koji su postignuti u protekloj godini – više stotina klijenata iz Srbije i celog sveta, prve Venus Legacy tretmane koji su bez premca, najsavremeniji za negu lica i tela danas, laser najnovije generacije, koji uskoro stiže u DermaVille. Ples i lepota bili su nam inspiracija, ali i poruka koju smo nadam se uspešno preneli, da je mladalački duh i izgled moguć, bez obzira na godine [/su_quote]

Iako je organizovan radnim danom, gosti su plesali i zabavljali se do ponoći, što potvrđuje činjenicu da su beograđani uvek raspoloženi za dobro druženje i zabavu.

Estetski centar Dermaville posvećen je da najnovije svetske trendove, u oblasti nehirurške estetike učini dostupnim u Srbiji. Povodom godišnjice u Srbiji, Dermaville poklanja specijalne  pakete i popuste do 40 odsto! Konsultacije sa stručnjacima iz oblasti estetike su potpuno besplatne pozivom na broj 066 630 34 34, a termin možete zakazati i putem sajta www.dermaville.rs.

Ovog proleća, upoznajte savršenu verziju sebe, poručuju iz Dermaville estetskog centra!

foto: Miss Stills Photography