karirano

Proleće i leto u kockicama

Modni trend 2013

Crno-bela kombinacija, bilo da je u pitanju karirani materijal ili onaj na pruge, biće u modi ovog proleća, ali i leta. Pored ovog upečatljivog dizajna materijala, nova sezona donosi nam još zanimljivih pravila u odevanju…

Uske, bele pantalone u crnim prugama, ali i majice, sakoi i košulje na kockice i tufne biće glavno modno obeležje proleća 2013-e. Ono što je bitno kod ovog stila jeste da šare budu što upečatljivije, što veće i jače.

Bela košulja uvek je u trendu, međutim ovog proleća ona bi trebalo da bude u nešto drugačijem kroju. Naime, nosićemo široke, predimenzionirane košulje.

U beloj boji biće i sakoi, što je dobra vest za sve ljubitelje mode. Beli sako idealan je za kombinovanje i odaje utisak elegancije.

Pantalone, kao što smo rekli, biće karirane ili na pruge u crno-beloj kombinaciji.

Što se obuće tiče, dame, pripremite se za špicaste cipele. Ovaj dizajn obuće ponov je u trendu. Ukoliko ste sačuvale par zašiljenih cipelica, sada je vreme da ih ponovo prošetate.

Elegantno odevanje imaće romantičan kroj. U prolećnoj modi su veliki karneri. Haljine su poput onih flamenko, samo, naravno u bojama predstojeće sezone. Za nešto smireniju, dnevnu varijantu, modni kreatori izabrali su košulju-haljinu.

Budite spremne da ovog proleća prošetate u prugama, koje su na radost svih dama vertikalne, jer to je ono što će obeležiti predstojeću sezonu!