Screen Shot 2019 06 13 at 08.34.30

Lagani džins za tople letnje dane

Mnogi kažu da je džins vanvremenski komad odeće koji svaka osoba na svetu ima. Ako želite da naglasite svoju razigranost i prvičete poglede u letnjim danima i noćima, mislimo da je pravo vreme da se opredelite za lagani džins!

Često se pitamo da li je moda dala ijednom drugom odevenom artiklu toliko prostora da se o njemu piše i priča, kao što je to slučaj sa: džinsom. Preskačete ili nosite? Svetlo plavi ili teget? Skinny ili straight? Teksas suknja ili farmerke? A možda košulja ili haljina?

Idealan za tople dane, udoban i mekan, lagani džins je sve što vam je potrebno jer ćete upravo uz njega daa najbrže napravite svoju kombinaciju za svaki dan.

Brojni brendovi su ovog leta kupcima ponudili različite modele laganog džinsa, bilo da je u pitanju tamniji ili svetliji tekas. Ono što smo primetili je da se cvetni vez na džinsu ponovo vraća u modu i na ovaj način letnje večeri čini romantičim.

Posebno se će biti moderne lagane teksas haljine do iznad kolena u različitim nijansama. Ono što je fenomenalno, ovu teksas lepoticu možete da ponesete i na posao, druženje se prijateljima, izlazak na večernji koktel ili pozorište na otvorenom.

Cene su zaista različite ali mislimo da bi pogotovo sada trebalo da prošetate i obratite pažnju na ovaj komad odeće, zato što radnje uveliko kreću sa letnjim popustom. Vaše je da izaberete komad džinsa po svojoj meri i napravite odličan modni ulov!

foto: youtube screenshot