jedna usta a dve boje novi trend 574

Jedna usta, a dve boje: novi trend

Crvena i ružičasta kombinacija

Novi trend šminkanja poziva nas na eksperimentisanje. Da li ste dovoljno smele da na usnama nosite dve razlčite boje? Zvuči šašavo, ali izgleda veoma efektno.

Kažu da devojke, nakon tinejdžerski godina, vole da šminkom istaknu usne. U mlađim godinama, oči su te koje naglašavamo, dok nam s iskustvom usne postaju adut kojim želimo da zavodimo. Pogledajte na koji način možete da učinite svoje usne privlačnijim.

Novi trend šminkanja donosi nam neobičan pristup uplešavanju usana. U pitanju je kombinacije dve boje karmina – crvena i ružičasta.

Pre par godina, na modnim pistama je zaživeo sličan stil. Gornja i donja usna bile su u različitim nijansama. Novina, koju nam plasiraju šminkeri, jeste nešto slično tome, ali , ipak, suptilnije.

Naime, ako želite da postignete zavodljiv i moderan izgled, kombinujte, kao što smo rekli, crvenu i ružičastu. U uglovima usana nanestie ružičastu, a u sredini crvenu boju karmina.

Suptilan prelaz između ovih boja učiniće da izgledate šarmantno, drugačije i u trendu. Probajte ovu nesvakidašnju kombinaciju karmina i odlučite same da li je to nešto što možete da nosite na svojim usnama.

Crveno-ružičaste usne dobar su izbor za večernje izlaske.

Stuart Miles/FreeDigitalPhotos.net