Screen Shot 2018 04 25 at 21.21.26

“Most Wanted” Suzane Perić u Novom Sadu

Posle veoma uspešne dve revije na Borskom jezeru u Hotelu Jezero i na  ,,Mazda Fashion Week Montenegro u Podgorici,  kreatorka Suzana Perić predstaviće se velikom revijom “Most Wanted”, u petak,  27. aprila u 20h  u Novom Sadu na Srbia Fashion Week-u Na reviji Suzane Perić u Novom sadu  očekuju se i mnogi gosti iz kulturnog i javnog života.

Suzana Perić na SFW prikazaće  novu kolekciju za proleće/leto „Most Wanted“, koju čine modeli koji mladu urbanu ženu podržavaju u njenoj potrebi za izražavanjem slobode i nezavisnosti.

Ona je uvek svoja i jedinstvena, uvek zna šta hoće i može, spremna za nastupajuće leto, bilo da ga provodi na vrelom asfaltu ili na nekoj egzotičnoj mondenskoj destinaciji. Modeli su izrađeni od prirodnih materijala, kao što su pamuk i svila, inspirisani 80-tim godinama prošlog veka sa daškom boemskog stila.

U kolekciji će moći da se vide elegantno ukrojena odela i haljine, naglašeni naramenicama i istaknutim strukom, svečane haljine izrađene od ekskluzivne svile sa unikatnim printom, ali i lepršave pamučne haljine, kao i suknje i bluze zanimljivih dezena. Kao i sve dosadašnje kolekcije Suzane Perić, i kolekcija „Most Wanted“ slavi ženstvenost kroz krojeve i materijale koji laskaju ženskoj figuri, a tu su i metalni detalji koji ističu i podržavaju hrabrost žene. Prezentacija Suzanine kolekcije biće praćena umetničko-plesnim performansom plesača Instituta za umetničku igru.

Suzana Perić poznata je širom regiona , deo adresara modnih dizajnera i modnih sajtova  širom sveta. Pripala joj je čast i zadovoljstvo da učestvuje na Fashion Week-u u Berlinu , malteškom Fashion Weeku i predstavi svoje kolekcije.

Samim pojavljivanjem u velikim modnim centrima Suzana biva još zapaženija od strane publike, medija, poznatih ličnosti, čime intenzivira svoju moć, uticaj i prisutvo na modnoj sceni. Svaka njena revija se sa nestrpljenjem očekuje, jer uvek nudi nešto novo kroz prepoznatljivu konstrukciju koja naglašava i ističe ženstvenost u najfinijem smislu te reči.