Foto: Tijana Janković
Foto: Tijana Janković

Lepljenje spuštenih kapaka

Najnoviji trik za podmlađivanje

Kozmetička sredstva, a nekima čak i hirurški zahvati, postali su neizostavni deo brige o telu i izgledu. Zbog toga u borbi protiv znakova starenja stalno ima nekih novih rešenja…

Pored bora, kako starimo spuštaju nam se i očni kapci. Umesto operacije, sada možete probati trake za lepljenje kapaka.

Ovaj proizvod drži kožu zalepljenom poput selotejpa. U pakovanju se nalaze providne trake za jednokratnu upotrebu. Tu je i gel koji je potrebno da nanesete na traku i tako je fiksirate za svoj kapak, odnosno zalepite na liniju iznad očne jabučice. Proizvođač kaže da ćete na ovaj način sa svog lica izbisati godine za samo nekoliko sekundi.

Koliko je udobno nositi ovako nešto na licu, to ne znamo. Verovatno će puno žena biti zainteresovane da probaju. Ako ništa drugo, onda bar da na godišnjici mature izgledaju mlađe. U svetu već ima dama koje koriste trake svakodnevno. Interesantno i jednostavno rešenje za podizanje očnih kapaka.

Žene stalno pronalaze razne načine kako bi sakrile koju godinu. Jedan od trikova su i veštačke trepavice koje očima daju živost i dubinu. U svemu bi trebalo da budemo umerene, jer se može desiti da nam pored svih tih ukrasa, traka i trepavica, najveći trik i izazov bude kako da namignemo.

Foto: Tijana Janković