City Vintage night e1433510258460

Noć dizajnerskih i vintage prodavnica

Prvi put u Beogradu održaće se City Design & Vintage Night, akcija koja ima za cilj da skrene pažnju na male dizajnerske i vintage prodavnice koje su tokom prethodnih nekoliko godina Beograd transformisale u ozbiljan modni i kreativni centar. Noć dizajna održaće se u  petak 19. juna širom centra Beograda.

Tada će ove zanimljive  radnje svoja vrata otvoriti od 17 časova do ponoći uz popuste na unikatnu i dizajniranu garderobu,  obuću, nakit i nameštaj do čak 30%. Mnogi će ponuditi i vredne poklone svim kupcima. Biće organizovane mini žurke u tim prostorima, gostovanja DJ-eva, deliće se kokteli i celo veče će biti prava fešta za sve koji krenu u istraživanje ovih skrivenih kreativnih kutaka Beograda.

Potvrđeno je učešće više od 40 lokala, a konačan spisak biće objavljen uskoro. Detaljan vodič kroz City Design and Vintage Night biće objavljen  15. juna sa preciznom mapom centra grada na kojoj će biti obeležene lokacije svih učesnika. Generalni sponzor je Societe Generale banka, a sponzori su Jana voda i Smirnoff.